Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0434149 - FLÚ 2015 BE eng, fre, ger G - Konferenční sborník (zahraniční konf.)
    Klápště, Jan (ed.) - Sommer, Petr (ed.)
    Processing, storage, distribution of food. Food in the medieval rural environment.
    Turnhout: Brepols, 2011. 433 s. Ruralia 8. Processing, storage, distribution of food. ISBN 978-2-503-53661-3.
    [Jean-Marie Pesez Conferences on Medieval Rural Archaeology. Lorca (ES), 07.09.2009-12.09.2009]
    Institucionální podpora: RVO:67985955
    Klíčová slova: medieval food * food processing * food storage
    Kód oboru RIV: AB - Dějiny
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0238284
     
     
  2. 2.
    0104253 - FZU-D 20040595 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Houška, M. - Kubásek, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Kamarád, Jiří
    Warming of olive oil processed by high hydrostatic pressure.
    [Ohřev olivového oleje zpracovaného vysokým hydrostatickým tlakem.]
    High Pressure Research. Roč. 24, č. 2 (2004), s. 303-308. ISSN 0895-7959. E-ISSN 1477-2299
    Grant CEP: GA MZe EP9026
    Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * warming
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.504, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011527
     
     
  3. 3.
    0048622 - FZÚ 2007 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kubásek, M. - Houška, M. - Landfeld, A. - Strohalm, J. - Kamarád, Jiří - Žitný, R.
    Thermal diffusivity estimation of the olive oil during its high-pressure treatment.
    [Odhad tepelné difusivity olivového oleje během ošetření vysokým tlakem.]
    Journal of Food Engineering. Roč. 74, - (2006), s. 286-291. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
    Grant CEP: GA MZe QF3287
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100521
    Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * thermal diffusivity
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 1.696, rok: 2006
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0139218
     
     
  4. 4.
    0030973 - TC 2006 RIV CZ cze B - Monografie kniha jako celek
    Lašek, Jiří - Kulič, Luboš
    Steroly v rostlinných tucích jako racionální doplněk stravy° - možnosti rozvoje VaV v ČR.
    [Utilization of sterols present in vegetable oils as a wellbalanced food supplement - Opportunities for R&D in CR.]
    Praha: Technologické centrum AV ČR, 2003. 29 s.
    Grant CEP: GA AV ČR(CZ) IBS1094360
    Klíčová slova: vegetable oils, sterols * food processing industry
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0131772
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.