Výsledky vyhledávání
- 1.0434149 - FLÚ 2015 BE eng, fre, ger G - Konferenční sborník (zahraniční konf.)
Klápště, Jan (ed.) - Sommer, Petr (ed.)
Processing, storage, distribution of food. Food in the medieval rural environment.
Turnhout: Brepols, 2011. 433 s. Ruralia 8. Processing, storage, distribution of food. ISBN 978-2-503-53661-3.
[Jean-Marie Pesez Conferences on Medieval Rural Archaeology. Lorca (ES), 07.09.2009-12.09.2009]
Institucionální podpora: RVO:67985955
Klíčová slova: medieval food * food processing * food storage
Kód oboru RIV: AB - Dějiny
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0238284 - 2.0104253 - FZU-D 20040595 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Houška, M. - Kubásek, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Kamarád, Jiří
Warming of olive oil processed by high hydrostatic pressure.
[Ohřev olivového oleje zpracovaného vysokým hydrostatickým tlakem.]
High Pressure Research. Roč. 24, č. 2 (2004), s. 303-308. ISSN 0895-7959. E-ISSN 1477-2299
Grant CEP: GA MZe EP9026
Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * warming
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.504, rok: 2004
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011527 - 3.0048622 - FZÚ 2007 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Kubásek, M. - Houška, M. - Landfeld, A. - Strohalm, J. - Kamarád, Jiří - Žitný, R.
Thermal diffusivity estimation of the olive oil during its high-pressure treatment.
[Odhad tepelné difusivity olivového oleje během ošetření vysokým tlakem.]
Journal of Food Engineering. Roč. 74, - (2006), s. 286-291. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
Grant CEP: GA MZe QF3287
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100521
Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * thermal diffusivity
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 1.696, rok: 2006
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0139218 - 4.0030973 - TC 2006 RIV CZ cze B - Monografie kniha jako celek
Lašek, Jiří - Kulič, Luboš
Steroly v rostlinných tucích jako racionální doplněk stravy° - možnosti rozvoje VaV v ČR.
[Utilization of sterols present in vegetable oils as a wellbalanced food supplement - Opportunities for R&D in CR.]
Praha: Technologické centrum AV ČR, 2003. 29 s.
Grant CEP: GA AV ČR(CZ) IBS1094360
Klíčová slova: vegetable oils, sterols * food processing industry
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0131772