Výsledky vyhledávání
- 1.0540142 - EÚ 2021 eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Jehlička, Petr
Reimagining informal food practices: sustainability lessons from the European East.
[Transitioning Cultures of Everyday Food Consumption and Production: Stories from a Post-growth Future. Kjóto (JP), 13.01.2021-16.01.2021]
Institucionální podpora: RVO:68378076
Klíčová slova: European East * global food regime * food practices
Obor OECD: Antropology, ethnology
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0318227 - 2.0363844 - SOÚ 2012 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Jehlička, Petr - Smith, J.
An unsustainable state: Contrasting food practices and state policies in the Czech Republic.
Geoforum. Roč. 42, č. 3 (2011), s. 362-372. ISSN 0016-7185. E-ISSN 1872-9398
Grant CEP: GA ČR GAP404/10/0521
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z70280505
Klíčová slova: food policies * household consumption * food practices
Kód oboru RIV: AO - Sociologie, demografie
Impakt faktor: 1.927, rok: 2011
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0199491