Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0365060 - ÚVGZ 2012 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Totušek, J. - Tříska, Jan - Lefnerová, D. - Strohalm, J. - Vrchotová, Naděžda - Zendulka, O. - Průchová, J. - Chaloupková, J. - Novotná, P. - Houška, M.
    Contents of Sulforaphane and Total Isothiocyanates, Antimutagenic Activity, and Inhibition of Clastogenicity in Pulp Juices from Cruciferous Plants.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 29, č. 5 (2011), s. 548-556. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA MZe QF3287
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: cruciferous vegetables * juice * antimutagenic effects * sulforaphane * isothiocyanates
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.522, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200396
     
     
  2. 2.
    0319150 - ÚEB 2009 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Hoelzl, C. - Glatt, H. - Meinl, W. - Sontag, G. - Haidinger, G. - Kundi, M. - Simic, T. - Chakraborty, A. - Bichler, J. - Ferk, F. - Angelis, Karel - Nersesyan, A. - Knasmüller, S.
    Consumption of Brussels sprouts protects peripheral human lymphocytes against 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhlP) and oxidative DNA-damage: results of a controlled human intervention trial.
    [Konzumace kadeřavé kapusty chrání lidské periferní lymfocyty proti 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhIP) a oxidativnímu poškození DNA: výsledek pokusu s podáním lidem.]
    Molecular Nutrition & Food Research. Roč. 52, č. 3 (2008), s. 330-341. ISSN 1613-4125. E-ISSN 1613-4133
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0505; GA MŠMT(CZ) LC06004
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: antioxidant * comet assay * cruciferous vegetables * heterocyclic aromatic amines
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Impakt faktor: 3.308, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0168389
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.