Výsledky vyhledávání
- 1.0541299 - MBÚ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
Lakhneko, O. - Danchenko, M. - Morgun, B. - Kovac, A. - Majerova, P. - Škultéty, L'udovít
Comprehensive Comparison of Clinically Relevant Grain Proteins in Modern and Traditional Bread Wheat Cultivars.
International Journal of Molecular Sciences. Roč. 21, č. 10 (2020), č. článku 3445. E-ISSN 1422-0067
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: amylase-trypsin-inhibitors * triticum-aestivum l. * proteomic analysis * celiac-disease * Triticum aestivum L * food quality * cereal allergens * discovery proteomics * gluten * celiac disease
Obor OECD: Microbiology
Impakt faktor: 5.924, rok: 2020
Způsob publikování: Open access
https://www.mdpi.com/1422-0067/21/10/3445
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0318880
- 2.0397475 - ÚIACH 2014 ES eng A - Abstrakt
Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Čmelík, Richard - Laštovičková, Markéta - Foret, František
Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques.
20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. Universidad de La Laguna, 2013. s. 260.
[International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./. 06.10.2013-09.10.2013, Puerto de la Cruz, Tenerife]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: glycoproteins * cereal allergens * affinity chromatography
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225101
Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20130105.pdf 1 3.4 MB Jiná povolen