Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0541299 - MBÚ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Lakhneko, O. - Danchenko, M. - Morgun, B. - Kovac, A. - Majerova, P. - Škultéty, L'udovít
    Comprehensive Comparison of Clinically Relevant Grain Proteins in Modern and Traditional Bread Wheat Cultivars.
    International Journal of Molecular Sciences. Roč. 21, č. 10 (2020), č. článku 3445. E-ISSN 1422-0067
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: amylase-trypsin-inhibitors * triticum-aestivum l. * proteomic analysis * celiac-disease * Triticum aestivum L * food quality * cereal allergens * discovery proteomics * gluten * celiac disease
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 5.924, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/1422-0067/21/10/3445
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0318880
     
     
  2. 2.
    0397475 - ÚIACH 2014 ES eng A - Abstrakt
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Čmelík, Richard - Laštovičková, Markéta - Foret, František
    Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques.
    20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. Universidad de La Laguna, 2013. s. 260.
    [International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./. 06.10.2013-09.10.2013, Puerto de la Cruz, Tenerife]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: glycoproteins * cereal allergens * affinity chromatography
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225101
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130105.pdf13.4 MBJinápovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.