Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0397342 - ÚIACH 2014 ES eng A - Abstrakt
    Šalplachta, Jiří - Horká, Marie - Růžička, F. - Vykydalová, Marie - Kubesová, Anna - Šlais, Karel
    Changes in protein profiles and isoelectric points of different Candida species in response to antifungal agents.
    20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. Universidad de La Laguna, 2013. s. 127.
    [International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./. 06.10.2013-09.10.2013, Puerto de la Cruz, Tenerife]
    Grant CEP: GA MV VG20102015023; GA MZd(CZ) MZd 9678-4
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: capillary isoelectric focusing and MALDI-TOF MS * protein profile * Candida species
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0224922
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130099.pdf43.5 MBJinápovolen
     
     
  2. 2.
    0397340 - ÚIACH 2014 ES eng A - Abstrakt
    Horká, Marie - Šalplachta, Jiří - Růžička, F. - Vykydalová, Marie - Šlais, Karel
    Detection of residual concentrations of ampholytic antibiotics and microorganisms in biological samples by electrophoretic techniques and MALDI-TOF MS.
    20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. Universidad de La Laguna, 2013. s. 126.
    [International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./. 06.10.2013-09.10.2013, Puerto de la Cruz, Tenerife]
    Grant CEP: GA MV VG20102015023; GA MZd(CZ) MZd 9678-4
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: capillary isoelectric focusing and MALDI-TOF MS * antibiotics * S. epidermidis
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0224920
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130098.pdf33.3 MBJinápovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.