Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0511913 - ÚFCH JH 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Kathan, M. - Jurissek, Ch. - Kovaříček, Petr - Hecht, S.
    Imine-based dynamic polymer networks as photoprogrammable amine sensing devices.
    Journal of Polymer Science. Part A - Polymer Chemistry. Roč. 57, NOV 2019 (2019), s. 2378-2382. ISSN 0887-624X. E-ISSN 1099-0518
    GRANT EU: European Commission(XE) 308117
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: aromatic-amines * distyrylbenzenes * toxicity * adaptive materials * crosslinking * dynamic covalent chemistry * irradiation * molecular photoswitches * polysiloxanes * stimuli-sensitive polymers
    Obor OECD: Physical chemistry
    Impakt faktor: 2.930, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0302146
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0511913.pdf02.6 MBopen accessVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0319150 - ÚEB 2009 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Hoelzl, C. - Glatt, H. - Meinl, W. - Sontag, G. - Haidinger, G. - Kundi, M. - Simic, T. - Chakraborty, A. - Bichler, J. - Ferk, F. - Angelis, Karel - Nersesyan, A. - Knasmüller, S.
    Consumption of Brussels sprouts protects peripheral human lymphocytes against 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhlP) and oxidative DNA-damage: results of a controlled human intervention trial.
    [Konzumace kadeřavé kapusty chrání lidské periferní lymfocyty proti 2-amino-1-methyl-6-phenylimidazo[4,5-b]pyridine (PhIP) a oxidativnímu poškození DNA: výsledek pokusu s podáním lidem.]
    Molecular Nutrition & Food Research. Roč. 52, č. 3 (2008), s. 330-341. ISSN 1613-4125. E-ISSN 1613-4133
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0505; GA MŠMT(CZ) LC06004
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: antioxidant * comet assay * cruciferous vegetables * heterocyclic aromatic amines
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Impakt faktor: 3.308, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0168389
     
     
  3. 3.
    0188575 - UMCH-V 20010354 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Pospíšil, Jan - Habicher, W. D. - Al-Malaika, S. - Zweifel, H. - Nešpůrek, Stanislav
    Phenols and aromatic amines as thermal stabilizers in polyolefin processing.
    Macromolecular Symposia. Roč. 176, - (2001), s. 55-63. ISSN 1022-1360.
    [International Conference on Polymer Modification, Degradation and Stabilization /1./. Palermo, 03.09.2000-07.09.2000]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA1050901; GA MŠMT ME 184; GA MŠMT ME 372; GA AV ČR KSK4050111
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4050913
    Klíčová slova: thermal stabilizers * phenols * aromatic amines
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Impakt faktor: 0.634, rok: 2001
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0084489
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.