Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0456362 - MBÚ 2016 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Kolařík, Miroslav - Hulcr, J. - Kirkendall, L.R.
    New species of Geosmithia and Graphium associated with ambrosia beetles in Costa Rica.
    Czech Mycology. Roč. 67, č. 1 (2015), s. 29-35. ISSN 1211-0981
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GAP506/11/2302
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: ambrosia fungi * Hypocreales * Scolytodes
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0256910
     
     
  2. 2.
    0451257 - MBÚ 2016 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Veselská, Tereza - Kolařík, Miroslav
    Application of flow cytometry for exploring the evolution of Geosmithia fungi living in association with bark beetles: the role of conidial DNA content.
    Fungal Ecology. Roč. 13, FEB 2015 (2015), s. 83-92. ISSN 1754-5048. E-ISSN 1878-0083
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GAP506/11/2302
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Ambrosia fungi * Bark beetles * Conidial DNA content
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 2.631, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0252469
     
     
  3. 3.
    0326969 - MBÚ 2010 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kolařík, Miroslav - Hulcr, J.
    Mycobiota associated with the ambrosia beetle Scolytodes unipunctatus (Coleoptera: Curculionidae, Scolytinae).
    [Mykobiota sdružená s ambrosiovým broukem Scolytodes unipunctatus (Coleoptera: Curculionidae, Scolytinae).]
    Mycological Research. Roč. 113, č. 1 (2009), s. 44-60. ISSN 0953-7562
    Grant ostatní: PřF UK(CZ) GP206/08/P322
    Program: GP
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: ambrosia fungi * custingophora * custingophora cecropiae
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 2.921, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0173886
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.