Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0575366 - ÚEB 2024 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Asghar, M. A. - Kulman, K. - Szalai, G. - Gondor, O.K. - Mednyánszky, Z. - Simon-Sarkadi, L. - Gaudinová, Alena - Dobrev, Petre - Vaňková, Radomíra - Kocsy, G.
    Effect of ascorbate and hydrogen peroxide on hormone and metabolite levels during post-germination growth in wheat.
    Physiologia Plantarum. Roč. 175, č. 2 (2023), č. článku e13887. ISSN 0031-9317. E-ISSN 1399-3054
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: VITAMIN-C * OXIDATIVE STRESS * ABSCISIC-ACID
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 6.4, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.1111/ppl.13887
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345152
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2023_Asghar_Physiologia Plantarum_e13887.pdf26.1 MBJinápovolen
     
     
  2. 2.
    0572122 - ÚEB 2024 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Pavlíková, D. - Pavlík, Milan - Zemanová, V. - Novák, M. - Doležal, P. - Dobrev, Petre - Motyka, Václav - Kraus, K.
    Accumulation of Toxic Arsenic by Cherry Radish Tuber (Raphanus sativus var. sativus Pers.) and Its Physiological, Metabolic and Anatomical Stress Responses.
    Plants. Roč. 12, č. 6 (2023), č. článku 1257. E-ISSN 2223-7747
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: metalloid * methionine * stress metabolism * vegetable * vitamin C
    Obor OECD: Agriculture
    Impakt faktor: 4.5, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.3390/plants12061257
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0342950
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2023_Pavlikova_PLANTS-BASEL_1257.pdf21.5 MBJinápovolen
     
     
  3. 3.
    0473888 - MBÚ 2018 RIV FR eng J - Článek v odborném periodiku
    Vavříková, Eva - Křen, Vladimír - Ježová-Kalachová, Lubica - Biler, M. - Chantemargue, B. - Pyszková, M. - Riva, S. - Kuzma, Marek - Valentová, Kateřina - Ulrichová, J. - Vrba, J. - Trouillas, P. - Vacek, J.
    Novel flavonolignan hybrid antioxidants: From enzymatic preparation to molecular rationalization.
    European Journal of Medicinal Chemistry. Roč. 127, FEB 15 (2017), s. 263-274. ISSN 0223-5234. E-ISSN 1768-3254
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD14096; GA MŠMT(CZ) LD15084; GA ČR(CZ) GA15-03037S
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Silybin * Vitamin C * Enzymatic coupling
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 4.816, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0271001
     
     
  4. 4.
    0433198 - MBÚ 2015 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Patočková, J. - Slíva, J. - Marhol, Petr - Crkovská, J. - Štípek, S.
    The influence of vitamin-rich diet on the extent of lipoperoxidation in brain of mice during an acute post-insulin hypoglycaemia.
    European Journal of Pharmacology. Roč. 740, OCT 2014 (2014), s. 641-644. ISSN 0014-2999. E-ISSN 1879-0712
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13041
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Lipoperoxidation * Vitamin C * Vitamin E
    Kód oboru RIV: FR - Farmakologie a lékárnická chemie
    Impakt faktor: 2.532, rok: 2014
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0237458
     
     
  5. 5.
    0173563 - UEM-P 20023004 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Dejmek, Jan - Ginter, E. - Peterková, Kateřina - Stávková, Zdena - Beneš, I. - Šrám, Radim
    Vitamin C, E and A levels in maternal and fetal blood for Czech and Gypsy ethnic groups in the Czech Republic.
    International Journal for Vitamin and Nutrition Research. Roč. 72, č. 3 (2002), s. 183-190. ISSN 0300-9831. E-ISSN 1664-2821
    Grant CEP: GA MŽP SI/340/2/00
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5039906
    Klíčová slova: antioxidant vitamins * vitamin C
    Kód oboru RIV: DN - Vliv životního prostředí na zdraví
    Impakt faktor: 0.883, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0070595
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.