Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0312520 - ÚIACH 2009 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Štosová, T. - Šebela, M. - Řehulka, Pavel - Šedo, O. - Havliš, J. - Zdráhal, Z.
    Evaluation of the possible proteomic application of trypsin from Streptomyces griseus.
    [Vyhodnocení možných proteomických aplikací trypsinu ze Streptomyces griseus.]
    Analytical Biochemistry. Roč. 376, č. 1 (2008), s. 94-102. ISSN 0003-2697. E-ISSN 1096-0309
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: MALDI-TOF MS * Streptomyces griseus * trypsin
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 3.088, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0163565
     
     
  2. 2.
    0135260 - ENTU-I 980177 KR eng A - Abstrakt
    Mráz, J. - Šimek, Petr - Nohová, H. - Boušková, Š. - Gálová, E. - Linhart, I. - Šmejkal, J.
    Identification of 2,4-toluenediisocyanate (2,4-TDI) adducts with globin and albumin.
    Abstracts. Roč. 14, - (1998), s. 40-41
    [International Symposium on Biological Monitoring in Occupational and Environmental Health /4./. 23.09.1998-25.09.1998, Seoul]
    Grant CEP: GA ČR GA313/96/0375
    Klíčová slova: Streptomyces griseus
    Kód oboru RIV: FR - Farmakologie a lékárnická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0033090
     
     
  3. 3.
    0135259 - ENTU-I 980176 SIGLE SK eng A - Abstrakt
    Mráz, J. - Šimek, Petr - Boušková, Š. - Nohová, H. - Gálová, E. - Linhart, I. - Šmejkal, J.
    Identification of adducts of 2,4-toluenediisocyanate (2,4-TDI) with bnlood proteins: a methodical approach.
    Book of Abstracts. Roč. 98, - (1998), s. 22
    [Interdisciplinary Slovak-Czech Toxicological Conference /3./. 28.05.1998-30.05.1998, Trenčianské Teplice]
    Grant CEP: GA ČR GA313/96/0375
    Klíčová slova: Toluenediisocyanate * Streptomyces griseus
    Kód oboru RIV: FR - Farmakologie a lékárnická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0033089
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.