Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0336707 - ÚPT 2010 RIV US eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Mikulka, J. - Gescheidtová, E. - Bartušek, Karel
    Perimeter Measurement of Spruce Needles Profile Using MRI.
    PIERS 2009 Beijing: Progess in Electromagnetics Research Symposium - Proceedings. Cambridge: Electromagnetic Academy, 2009 - (Kong, J.), s. 1128-1131. ISBN 978-1-934142-08-0. ISSN 1559-9450.
    [Progress in Electromagnetics Research Symposium 2009 Beijing. Beijing (CN), 23.04.2009-27.04.2009]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA102/07/0389
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20650511
    Klíčová slova: MRI * Spruce Needles
    Kód oboru RIV: JA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0180888
     
     
  2. 2.
    0102712 - UEK-B 20043006 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Urban, Otmar - Pěknic, L.
    Variability of catechin and 4-hydroxyacetophenone distribution in Norway spruce needles in relation to their position, age, and growing conditions.
    [Variabilita distribuce katechinu a 4-hydroxyacetofenonu v jehlicích smrku ztepilého ve vztahu k jejich umístění v koruně, stáří a růstovým podmínkám.]
    Environmental Pollution. Roč. 131, x (2004), s. 55-59. ISSN 0269-7491. E-ISSN 1873-6424
    Grant CEP: GA AV ČR IBS6087005; GA AV ČR KSK4055109
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
    Klíčová slova: Norway spruce needles * catechin * 4-hydroxyacetophenon
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.205, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010051
     
     
  3. 3.
    0102286 - UIACH-O 20043061 GB eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Cabálková, J. - Chmelík, Josef - Wahlund, K. G.
    Combination of various analytical techniques for characterisation of low and high molecular weight carbohydrates in Norway spruce needles.
    [Kombinace různých analytických technik pro charakterizaci nízko- a vysokomolekulárních karbohydrátů v jehličí smrku ztepilého.]
    22nd International Carbohydrate Symposium. Glasgow: Royal Society of Chemistry, 2004, P80.
    [International Carbohydrate Symposium /22./. Glasgow (GB), 23.07.2004-27.07.2004]
    Grant CEP: GA ČR GA526/03/1182
    Grant ostatní: GA FR VŠ(CZ) G4/1685/2004
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: Norway spruce needles * carbohydrates * size exclusion chromatography
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0009641
     
     
  4. 4.
    0079028 - ÚEB 2007 eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Matucha, Miroslav - Forczek, Sándor - Gryndler, Milan - Uhlířová, H. - Fuksová, Květoslava - Rohlenová, Jana - Schröder, P.
    Spruce needles as bioindicator of chlorinated air pollutants – tetrachloroethene and trichloroacetic acid.
    [Jehličí smrku jako bioindikátor chlorovaných atnosférických polutantů – tetrachlorethenu a kyseliny trichloroctové.]
    [International Conference on Bioindicators. Prague (CZ), 06.06.2006-10.06.2006]
    Klíčová slova: Spruce needles * chlorinated air pollutants
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0143928
     
     
  5. 5.
    0021390 - ÚIACH 2006 CZ eng A - Abstrakt
    Cabálková, Jana - Chmelík, Josef
    Seasonal fluctuations of soluble carbohydrates in Norway spruce needles exposed to elevated carbon dioxide using HPLC.
    11th International Symposium on Separation Sciences. Book of Abstracts. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2005 - (Jandera, P.). s. 159. ISBN 80-7194-771-7.
    [International Symposium on Separation Sciences (ISSS 2005) /11./. 12.09.2005-14.09.2005, Pardubice]
    Grant CEP: GA ČR GA526/03/1182
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: soluble carbohydrates * Norway spruce needles * carbon dioxide exposition
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0110371
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.