Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0352588 - BC 2011 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Pavlovič, A. - Demko, V. - Durchan, Milan - Hudák, J.
    Feeding with aminolevulinic acid increased chlorophyll content in Norway spruce (Picea abies) in the dark.
    Photosynthetica. Roč. 47, č. 4 (2009), s. 631-634. ISSN 0300-3604. E-ISSN 1573-9058
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50510513
    Klíčová slova: Aminolevulinic acid * Ginkgo biloba * light-independent chlorophyll biosynthesis
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Impakt faktor: 1.072, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0192067
     
     
  2. 2.
    0352587 - BC 2011 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Pavlovič, A. - Slováková, L. - Demko, V. - Durchan, Milan - Mikulová, K. - Hudák, J.
    Chlorophyll biosynthesis and chloroplast development in etiolated seedlings of Ginkgo biloba L.
    Photosynthetica. Roč. 47, č. 4 (2009), s. 510-516. ISSN 0300-3604. E-ISSN 1573-9058
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50510513
    Klíčová slova: Aminolevulinic acid * Ginkgo biloba * light-independent chlorophyll biosynthesis
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Impakt faktor: 1.072, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0192066
     
     
  3. 3.
    0166885 - UCHP-M 20030202 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Bártlová, Milena - Sovová, Helena - Opletal, L.
    Liquid Chromatographic Analysis of Supercritical Carbon Dioxide Extracts of Ginkgo Biloba Leaves.
    Chemické listy. Roč. 97, č. 8 (2003), s. 628-629. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
    [zjazd chemických spoločností /55./. Košice, 08.09.2003-12.09.2003]
    Grant CEP: GA ČR GA203/01/0550
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4072921
    Klíčová slova: ginkgo biloba * chromatographic analysis * carbon dioxide
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 0.345, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0063994
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.