Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0531313 - ÚVGZ 2021 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Mattila, H. - Mishra, Kumud - Kuusisto, I. - Mishra, Anamika - Surá, Kateřina - Šebela, David - Tyystjärvi, E.
    Effects of low temperature on photoinhibition and singlet oxygen production in four natural accessions of Arabidopsis.
    Planta. Roč. 252, č. 2 (2020), č. článku 19. ISSN 0032-0935. E-ISSN 1432-2048
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415; GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: Acclimation * Charge recombination * Chilling stress * Cold-hardening * Photodamage * Photoinactivation * Reactive oxygen species * sosg
    Obor OECD: Biophysics
    Impakt faktor: 4.116, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs00425-020-03423-0
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0309992
     
     
  2. 2.
    0505652 - ÚEB 2020 RIV FR eng J - Článek v odborném periodiku
    Janeczko, A. - Pociecha, E. - Dziurka, M. - Jurczyk, B. - Libik-Konieczny, M. - Oklešťková, Jana - Novák, Ondřej - Pilarska, M. - Filek, M. - Rudolphi-Skórska, E. - Sadura, I. - Siwek, A.
    Changes in content of steroid regulators during cold hardening of winter wheat Steroid physiological/biochemical activity and impact on frost tolerance.
    Plant Physiology and Biochemistry. Roč. 139, JUN (2019), s. 215-228. ISSN 0981-9428
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000827
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: ABA * Cold hardening * Brassinosteroids
    Obor OECD: Biochemical research methods
    Impakt faktor: 3.720, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    http://doi.org/10.1016/j.plaphy.2019.03.020
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0297086
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2019_Janeczko_PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY_215.pdf01.5 MBJinápovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.