Výsledky vyhledávání
- 1.0334025 - EÚ 2010 RIV DE ger C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Fendl, E. - Nosková, Jana
Die Böhmische Küche.
[The Czech Cuisine.]
Esskultur und kulturelle Identität. Ethnologische Nahrungsforschung im östlichen Europa. München: Oldenbourg Wissenschaftsverlag, 2010 - (Kalinke, H.; Roth, K.; Weger, T.), s. 107-138. Schriften des Bundesinstituts für Kultur und Geschichte der Deutschen im östlichen Europa, bd. 40. ISBN 978-3-486-59233-7.
[Ethnologische Nahrungsforschung im östlichen Europa. Esskultur und kulturelle Identität. Oldenburg (DE), 31.03.2008-01.04.2008]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z90580513
Klíčová slova: Czech cuisine * Magdalena Dobromila Rettigová * cookery books * travel books * Czech female cooks * tourism * 19th century – 20th century
Kód oboru RIV: AC - Archeologie, antropologie, etnologie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0178865 - 2.0307757 - ÚSD 2008 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
Olšáková, Doubravka
U nás není Paříž.
[Prague is not Paris.]
Dějiny a současnost. Roč. 27, č. 4 (2005), s. 33-37. ISSN 0418-5129
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z80630520
Klíčová slova: Czech-French Relations - 19th Century - 20th Century
Kód oboru RIV: AB - Dějiny
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0160424