Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0561909 - BÚ 2023 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Salomon, M. J. - Watts-Williams, S. J. - McLaughlin, M. J. - Bücking, H. - Singh, B. K. - Hutter, I. - Schneider, C. - Martin, F.M. - Vosátka, Miroslav - Guo, L. - Ezawa, T. - Saito, M. - Declerck, S. - Zhu, Y.-G. - Bowles, T. - Abbott, L. - Smith, F. A. - Cavagnaro, T. R. - van der Heijden, M.G.A.
    Establishing a quality management framework for commercial inoculants containing arbuscular mycorrhizal fungi.
    iScience. Roč. 25, č. 7 (2022), č. článku 104636. E-ISSN 2589-0042
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: arbuscular mycorrhizal fungi * microbial inoculant * food production
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 5.8, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.1016/j.isci.2022.104636
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0334348
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.