Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0566604 - ÚFCH JH 2023 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Abhinav, Abhinav - Jurkiewicz, Piotr - Hof, Martin - Allolio, C. - Sýkora, Jan
    Modulation of Anionic Lipid Bilayers by Specific Interplay of Protons and Calcium Ions.
    Biomolecules. Roč. 12, č. 12 (2022), č. článku 1894. E-ISSN 2218-273X
    Grant CEP: GA ČR GA22-25953S
    GRANT EU: European Commission(XE) 860592 - PROTON
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: phospholipid bilayer * calcium * proton * anionic lipids * headgroup organization * molecular dynamics * time dependent fluorescence shift * Laurdan * lipid hydration * headgroup mobility
    Obor OECD: Physical chemistry
    Impakt faktor: 5.5, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0337920
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0566604.pdf21.5 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0561666 - ÚFCH JH 2023 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Ragaller, F. - Andronico, L. - Sýkora, Jan - Kulig, W. - Rog, T. - Urem, Y. B. - Abhinav, Abhinav - Danylchuk, D. I. - Hof, Martin - Klymchenko, A. - Amaro, Mariana - Vattulainen, I. - Sezgin, E.
    Dissecting the mechanisms of environment sensitivity of smart probes for quantitative assessment of membrane properties.
    Open Biology. Roč. 12, č. 9 (2022), č. článku 220175. E-ISSN 2046-2441
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GX19-26854X
    GRANT EU: European Commission(XE) 860592 - PROTON
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: environment-sensitive probes * spectralimaging * lipid saturation
    Obor OECD: Physical chemistry
    Impakt faktor: 5.8, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0334190
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0561666.pdf246.5 MBopen accessVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.