Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0559914 - ÚCHP 2023 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Šolcová, Olga - Soukup, Karel - Kaštánek, František - Maléterová, Ywetta - Kapusta, K.
    Contaminant Formation and Release During Underground Coal Gasification Process at High Pressure Regime.
    Aspects in Mining & Mineral Science. Roč. 9, č. 3 (2022), 1032, 1036-1038. ISSN 2578-0255
    Grant ostatní: RFCS(XE) 800774-MEGAPlus-RFCS-2017
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: underground coal gasification * groundwater contamination * leaching tests * emerging pollutants
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Způsob publikování: Open access
    https://crimsonpublishers.com/amms/volume9-issue3-amms.php
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0333040
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    AMMS.000711.pdf2363 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0559338 - ÚCHP 2023 RIV CA eng J - Článek v odborném periodiku
    Strugała-Wilczek, A. - Basa, W. - Kapusta, K. - Soukup, Karel
    In situ sorption phenomena can mitigate potential negative environmental effects of underground coal gasification (UCG) - an experimental study of phenol removal on UCG-derived residues in the aspect of contaminant retardation.
    Ecotoxicology and Enviromental Safety. Roč. 208, JAN 15 (2021), č. článku 111710. ISSN 0147-6513. E-ISSN 1090-2414
    Grant ostatní: PMSHE(PL) 3996/FBWiS/2018/2
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: UCG char residues * phenol * freundlich adsorption isotherm
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Impakt faktor: 7.129, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0147651320315475?via%3Dihub
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0332668
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    1-s2.0-S0147651320315475-main.pdf01.7 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.