Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0536353 - ÚVGZ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Penuelas, Josep - Gargallo-Garriga, Albert - Janssens, I. A. - Ciais, P. - Obersteiner, P. - Klem, Karel - Urban, Otmar - Zhu, Y.G. - Sardans, Jordi
    Could Global Intensification of Nitrogen Fertilisation Increase Immunogenic Proteins and Favour the Spread of Coeliac Pathology?
    Foods. Roč. 9, č. 11 (2020), č. článku 1602. E-ISSN 2304-8158
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: bread-making quality * environmentally-induced changes * amino-acid-composition * durum-wheat * winter-wheat * grain-yield * omega-gliadins * spring wheat * technological quality * nutritional-value * global intensification of N fertilisation * wheat * allergenic proteins * gluten proteins * coeliac pathology
    Obor OECD: Agriculture
    Impakt faktor: 4.350, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2304-8158/9/11/1602
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0314133
     
     
  2. 2.
    0518163 - MBÚ 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Zheng, L.J. - Jiang, X.D. - Zhang, Q.B. - Zhu, Y.G. - Zhang, H.B. - Zhang, W. - Saurav, Kumar - Liu, J.S. - Zhang, C.S.
    Discovery and Biosynthesis of Neoenterocins Indicate a Skeleton Rearrangement of Enterocin.
    Organic Letters. Roč. 21, č. 22 (2019), s. 9066-9070. ISSN 1523-7060. E-ISSN 1523-7052
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: gene-cluster * heterologous expression * protein
    Obor OECD: Organic chemistry
    Impakt faktor: 6.091, rok: 2019
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.orglett.9b03460
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0303338
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    132_Discovery and Biosynthesis of Neoenterocins Indicate .pdf81.5 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.