Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0484290 - ÚTAM 2018 RIV AT eng A - Abstrakt
    Šleichrt, Jan - Zlámal, Petr - Fíla, Tomáš - Koudelka_ml., Petr - Doktor, Tomáš - Kumpová, Ivana - Vopálenský, Michal - Kytýř, Daniel
    Characterisation of bioactive glass reinforced hydrogel scaffold for regenerative medicine.
    MultiBioMe 2017. Programme & Book of Abstracts.. Wien: TU Verlag, 2017 - (Scheiner, S.; Barakat, A.; De, S.). s. 34-34. ISBN 978-3-903024-52-6.
    [ECCOMAS Thematic Conference on Multiscale Problems in Biomechanics and Mechanobiology. 11.09.2017-13.09.2017, Wien]
    GRANT EU: European Commission(XE) ATCZ133
    Institucionální podpora: RVO:68378297
    Klíčová slova: biomechanical characterisation * bone scaffold
    Obor OECD: Materials engineering
    http://multibiome2017.conf.tuwien.ac.at
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0279440
     
     
  2. 2.
    0480347 - ÚTAM 2018 RIV SI eng A - Abstrakt
    Kytýř, Daniel - Krčmářová, Nela - Doktor, Tomáš - Kumpová, Ivana - Koudelková, Veronika - Nepomucká, Kateřina - Šepitka, J. - Gantar, A.
    X-ray-based microstructural analysis of hydrogel-based composites for bone tissue engineering.
    25. Mednarodna konferenca o materialih in tehnologijah. Program in knjiga povzetkov. Ljubljana: Inštitut za kovinske materiale in tehnologije, 2017 - (Godec, M.; Donik, Č.; Hočevar, M.; Kocijan, A.). s. 114-114. ISBN 978-961-94088-1-0.
    [Mednarodna konferenca o materialih in tehnologijah /25./. 16.10.2017-19.10.2017, Portorož]
    GRANT EU: European Commission(XE) ATCZ133
    Institucionální podpora: RVO:68378297 ; RVO:68378050
    Klíčová slova: gellan gum * bioactive glass * artificial bone structures
    Obor OECD: Composites (including laminates, reinforced plastics, cermets, combined natural and synthetic fibre fabrics
    http://icmt25.com/e_files/content/Preliminary_BookOfAbstracts_25ICM&T.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0276141
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.