Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0581879 - FGÚ 2024 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Beran, M. - Musílková, Jana - Sedlář, Antonín
    Polymerní konstrukty s biometrickými charakteristikami pro inženýrství kostních tkání.
    [Polymeric constructs with biometric characteristics for bone tissue engineering.]
    2023. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.05.2023. Číslo vzoru: 37056
    Grant CEP: GA MZd(CZ) NU20-08-00208
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: 3D printed scaffolds * bone tissue engineering * ASC cells * polylactide * macro-porous structures
    Obor OECD: Biomaterials (as related to medical implants, devices, sensors)
    https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0037/uv037056.pdf
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0350015
     
     
  2. 2.
    0579241 - FGÚ 2024 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Beran, M. - Musílková, Jana - Sedlář, Antonín
    Pěny s hierarchickou porézní strukturou.
    [Foams with a hierarchical porous structure.]
    2023. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Fyziologický ústav AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 24.02.2023. Číslo vzoru: 36870
    Grant CEP: GA MZd(CZ) NU20-08-00208
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: 3D polymeric scaffold * foams with hierarchical porous structure * tissue engineering * stem cells * PLA
    Obor OECD: Biomaterials (as related to medical implants, devices, sensors)
    https://isdv.upv.gov.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0036/uv036870.pdf
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0348092
     
     
  3. 3.
    0555477 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Šnurkovič, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Jílek, L.
    Čokoláda obohacená o sulforafan.
    [Chocolate enriched with sulforaphane.]
    2021. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v i., Výzkumný ústav potravinářský, Pure Food Czechia s.r.o. Datum udělení vzoru: 14.12.2021. Číslo vzoru: 35653
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: chocolate * sulforaphane * broccoli sprouts * food * antioxidant
    Obor OECD: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035653.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330019
     
     
  4. 4.
    0555464 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Tříska, Jan - Pavela, R. - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Balík, J. - Ledajaks, J.
    Alkoholický nápoj s obsahem extraktu kořene kozince (Astragalus membranaceus).
    [Alcoholic beverage containing goat root extract (Astragalus membranaceus).]
    2021. Vlastník: Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha, v. v. i., Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Mendelova univerzita v Brně, Lihovar Poněšice s.r.o. Datum udělení vzoru: 14.12.2021. Číslo vzoru: 35654
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: immunostimulant * alcoholic beverage * goat root * astragalus * membranaceus * adaptogen
    Obor OECD: Civil engineering
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035654.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330018
     
     
  5. 5.
    0548963 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Houška, M. - Jílek, L. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kovaříková, E. - Novotná, P. - Balík, J.
    Doplněk stravy z lyofilizovaných klíčků brokolice a ředkve s vysokým obsahem sulforafanu pro přímou konzumaci a k nutričnímu obohacení běžných potravin.
    [Dietary supplement from lyophilized sprouts of broccoli and radish with a high content of sulforaphane for direct consumption and for nutritional enrichment of common foods.]
    2021. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. – Pure Food Czechia s.r.o. – Mendelova univerzita v Brně – Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.09.2021. Číslo vzoru: 35425
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: lyophilized sprouts * broccoli * broccoli * sulforaphane * doplněk stravy
    Obor OECD: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035425.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330020
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.