Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0569036 - ÚVGZ 2023 RIV cze P - Patentový dokument
    Balík, J. - Eichmeier, A. - Híc, P. - Špetík, M. - Tříska, Jan - Houška, M.
    Antifungální přípravek na bázi fenylpropanoidu 7-hydroxymatairesinolu inhibující růst a množení houbových patogenů způsobujících onemocnění komplexem ,,grapevine trunk diseases,, (GTD) jako je ESCA, Petriho choroba, Botryosphaeriové odumírání, Eutypové odumírání, Phomopsisový úžeh a Černání kořenového krčku.
    [Antifungal preparation based on phenylpropanoid 7-hydroxymatairesinol inhibiting the growth and reproduction of fungal pathogens causing ,,grapevine trunk diseases,,(GTD) complex diseases such as ESCA, Petri's disease, Botryosphaeria dieback, Eutypic dieback, Phomopsis blight and Root neck blackening.]
    2022. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská 1665/1, 613 00 Brno, Černá Pole, Česká republika Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Bělidla 986/4a, 603 00 Brno, Staré Brno, Česká republika Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Radiová 1285/7, 102 00 Praha 10, Hostivař, Česká republika. Datum udělení patentu: 21.12.2022. Číslo patentu: 309460
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: antifungal agnte * fungal pathogens * petri disease * botryosphaeria dieback * eutypic dieback * phomopsis blight * blackening of the root neck
    Obor OECD: Agronomy, plant breeding and plant protection
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/309/309460.pdf
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0340336
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    309460.pdf3536 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0554775 - ÚVGZ 2022 RIV cze P - Patentový dokument
    Houška, M. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Halama, R. - Adámek, L. - Průchová, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J.
    Způsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem.
    [Method of producinging non - alcoholic grape juice enriched with resveratrol.]
    2021. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Česká republika Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Česká republika Masarykova univerzita, Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v. v. i., Vinařství Valtice, s.r.o. Datum udělení patentu: 24.11.2021. Číslo patentu: 309060
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: grape juice * resveratrol
    Obor OECD: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/309/309060.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0329427
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.