Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0382839 - ÚMCH 2013 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Skálová, Tereza - Kotýnková, Kristýna - Dušková, Jarmila - Hašek, Jindřich - Koval, Tomáš - Kolenko, Petr - Novák, P. - Man, Petr - Hanč, Pavel - Vaněk, Ondřej - Bezouška, K. - Dohnálek, Jan
    Mouse Clr-g, a ligand for NK cell activation receptor NKR-P1F: crystal structure and biophysical properties.
    Journal of Immunology. Roč. 189, č. 10 (2012), s. 4881-4889. ISSN 0022-1767. E-ISSN 1550-6606
    Grant CEP: GA AV ČR KJB101120805; GA ČR GAP302/11/0855; GA ČR GD305/09/H008; GA ČR GA305/07/1073; GA ČR(CZ) GAP207/10/1040; GA MŠMT EE2.3.30.0029; GA ČR GA303/09/0477
    GRANT EU: European Commission(XE) 31220 - SPINE2-COMPLEXES
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505; CEZ:AV0Z50200510
    Institucionální podpora: RVO:61389013 ; RVO:61388971
    Klíčová slova: Clr-g * C-type lectin like fold * NK receptor
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie; EC - Imunologie (MBU-M)
    Impakt faktor: 5.520, rok: 2012
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0212952
     
     
  2. 2.
    0321119 - ÚMCH 2009 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kolenko, Petr - Dohnálek, Jan - Dušková, Jarmila - Skálová, Tereza - Collard, R. - Hašek, Jindřich
    New insights into intra- and intermolecular interactions of immunoglobulins: crystal structure of mouse IgG2b-Fc at 2.1-A resolution.
    [Nové náhledy na intra- a intermolekulární interakce imunoglobulinů: krystalová struktura myšího IgG2b-Fc s rozlišením 2.1-A.]
    Immunology. Roč. 126, č. 126 (2009), s. 378-385. ISSN 0019-2805. E-ISSN 1365-2567
    Grant CEP: GA MŠMT 1K05008
    GRANT EU: European Commission(XE) 31220 - SPINE2-COMPLEXES
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: immunoglobulin * Fc-fragment * glycosylation
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Impakt faktor: 3.276, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0169788
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.