Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0484042 - ÚFCH JH 2018 RIV CZ cze Z - Poloprovoz, ověřená technologie, odrůda/plemeno
    Sazama, Petr - Sobalík, Zdeněk - Sádovská, Galina - Pilař, Radim - Bortnovsky, Oleg - Fronk, M. - Šrámek, J.
    Ověřená technologie pro likvidaci NO/NO2/N2O pomocí selektivní katalytické redukce NO/NO2 pomocí metanu a propanu a vysokoteplotního rozkladu N2O.
    [Verified technology for the removal of NO/NO2/N2O by selective catalytic reduction of NO/NO2 using methane and propane and high temperature decomposition of N2O.]
    Interní kód: OTLNOx/N2O, 12/2017 ; 2017
    Technické parametry: Technická dokumentace včetně získaných technických dat
    Ekonomické parametry: Vyšší efektivita procesu a delší doba životnosti zvyšuje konkurenceschopnost na světovém trhu
    Grant CEP: GA TA ČR TH01021259
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: production of nitric acid * oxidic catalysts * zeolites catalysts * high temperature decomposition of N2O
    Obor OECD: Physical chemistry
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0279201
     
     
  2. 2.
    0484032 - ÚFCH JH 2018 RIV CZ cze Z - Poloprovoz, ověřená technologie, odrůda/plemeno
    Sazama, Petr - Šrámek, J. - Fronk, M. - Filipi, P.
    Poloprovozní zařízení pro likvidaci NO/NO2 pomocí uhlovodíků.
    [Pilot facility for the removal of NO/NO2 by hydrocarbons.]
    Interní kód: PPJMCHZ ; 2015
    Technické parametry: Poloprovozní jednotka slouží k eliminaci NO/NO2 pomocí uhlovodíku při výrobně kyseliny dusičné v MCHZ Ostravě.
    Ekonomické parametry: Zvyšuje konkurenceschopnost na mezinárodním trhu v oblastech technologií pro eliminaci NOx
    Grant CEP: GA TA ČR TH01021259
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: production of nitric acid * selective reduction of NOx by hydrocarbons * enviromental protection
    Obor OECD: Physical chemistry
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0279189
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.