Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0577300 - EÚ 2024 RIV DE eng E - Elektronický dokument
    Mathijs, E. - Baird, J. - Blomhoff, R. - Büttner, A. - Daugbjerg, C. - Galli, F. - Gwozdz, W. - Janssen, M. - Jehlička, Petr - Mattauch, L. - Roosen, J. - Röös, E. - Schneider, T. - Trichopoulou, A. - Truninger, M. - van Doorn, J. - Vandevijvere, S.
    Towards sustainable food consumption.
    Berlin: Science Advice for Policy by European Academies, 2023. Evidence Review Report, 12.
    Institucionální podpora: RVO:68378076
    Klíčová slova: food * sustainable food system * healthy consumption * sustainable consumption
    Obor OECD: Antropology, ethnology
    https://zenodo.org/record/8031939/files/report%201.0.pdf?download=1
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0346509
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Towards sustainable food consumption report 1.0.pdf16 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.