Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0573959 - FLÚ 2024 CZ eng R - Recenze
    Cermanová, Pavlína
    Mazalová Lucie. Eschatology in the Work of Jan Hus [Review].
    [MAZALOVÁ, L.: Eschatology in the work of Jan Hus. Turnhout: Brepols, [2021], ©2021. 251 stran. Europa sacra, volume 27. ISBN 978-2-503-59305-0.]. Listy filologické. Filosofický ústav AV ČR, v. v. i. Roč. 145, 3/4 (2022), s. 465-468. ISSN 0024-4457
    Institucionální podpora: RVO:67985955
    Klíčová slova: eschatology * Hussitismus * Last things * medieval preaching
    Obor OECD: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
    Způsob publikování: Pouze metadata
    https://www.ics.cas.cz/upload/__files/LF2022_3a4.pdf
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345009
     
     
  2. 2.
    0476181 - FLÚ 2018 CZ cze R - Recenze
    Cermanová, Pavlína
    [Recenze].
    [Review.]
    [VAN DUSSEN, M.: From England to Bohemia. Heresy and Communication in the Later Middle Ages. Cambridge: Cambridge Univesity Press, 2012. 217 s. ISBN 978-1-107-01679-8]. Český časopis historický. Historický ústav AV ČR, v. v. i. Roč. 115, č. 2 (2017), s. 508-510. ISSN 0862-6111
    Institucionální podpora: RVO:67985955
    Klíčová slova: review * heresy * communication
    Kód oboru RIV: AB - Dějiny
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0272708
     
     
  3. 3.
    0354371 - FLÚ 2011 CZ cze R - Recenze
    Cermanová Libichová, Pavlína
    [Recenze].
    [Review.]
    [CHLÍBEC, J.; ČERNUŠÁK, T.: Savonarola a Florencie. Jeho působení a estetické názory, Artefactum, Praha 2008]. Studia Mediaevalia Bohemica. Filosofický ústav AV ČR, v. v. i. Roč. 1, č. 1 (2009), s. 128-131. ISSN 1804-0977
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z90090514
    Klíčová slova: Savonarola * aesthetics * renaissance
    Kód oboru RIV: AA - Filosofie a náboženství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0193385
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.