Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0457192 - ÚTAM 2016 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Tišlová, R. - Novotná, Adéla
    Opravné malty-umělý kámen pro biodetritické vápence.
    [Repair mortars/artificial stone for restoration of biodetritic limestones.]
    Maltoviny 2015. XIV. odborná konference o vědě, výzkumu a aplikacích v oboru maltovin. Brno: Vysoké učení technické v Brně, 2015, s. 11-20. ISBN 978-80-214-5294-7.
    [Maltoviny/Binders 2015. XIV. odborná konference o vědě, výzkumu a aplikacích v oboru maltovin /14./. Brno (CZ), 03.12.2015-03.12.2015]
    Grant CEP: GA MK(CZ) DF12P01OVV018
    Klíčová slova: artificial stone * restoration * biodetritic limestone * Kutná Hora limestone * NHL
    Kód oboru RIV: AL - Umění, architektura, kulturní dědictví
    https://sites.google.com/site/icbindersandmaterials/home/proceedingsroceedings
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0257595
     
     
  2. 2.
    0448902 - ÚTAM 2016 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Havlín, J. - Slavíková, M. - Válek, Jan - Bayer, K.
    Neinvazivní techniky průzkumu pískovcového zdiva.
    [Non-invasive techniques of assessment of sandstone masonry.]
    Neinvazivní metody v péči o kulturní dědictví. Sborník příspěvků z odborného semináře konaného ve dnech 28. - 29. 4. v Litomyšli. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2015 - (Lesniaková, P.), s. 25-29. ISBN 978-80-7395-929-6.
    [Neinvazivní metody v péči o kulturní dědictví. Litomyšl (CZ), 28.04.2015-29.04.2015]
    Grant CEP: GA MK(CZ) DF11P01OVV027
    Klíčová slova: non-invasive methods * built heritage * stone masonry * Charles Bridge
    Kód oboru RIV: AL - Umění, architektura, kulturní dědictví
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0250544
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0448902_2015_Havlin_Slavikova_Valek_Bayer_Neinvazivni_techniky_pruzkumu_piskovcoveho_zdiva.pdf0931.5 KBAutorský preprintvyžádat
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.