Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0554775 - ÚVGZ 2022 RIV cze P - Patentový dokument
    Houška, M. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Halama, R. - Adámek, L. - Průchová, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J.
    Způsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem.
    [Method of producinging non - alcoholic grape juice enriched with resveratrol.]
    2021. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Česká republika Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Česká republika Masarykova univerzita, Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v. v. i., Vinařství Valtice, s.r.o. Datum udělení patentu: 24.11.2021. Číslo patentu: 309060
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: grape juice * resveratrol
    Obor OECD: Food and beverages
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/309/309060.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0329427
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.