Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0433389 - ÚMCH 2015 DK eng A - Abstrakt
    Fejfarová, Karla - Man, Petr - Mrázek, Hynek - Kádek, Alan - Halada, Petr - Skálová, Tereza - Kolenko, Petr - Švecová, L. - Hašek, Jindřich - Dohnálek, Jan
    Crystallization and preliminary X-ray diffraction analysis of nepenthesin-1.
    Acta Crystallographica Section A. Oxford Blackwell. Roč. 70, Supplement /August/ (2014), C446. ISSN 0108-7673. E-ISSN 2053-2733.
    [Congress and General Assembly of the International Union of Crystallography /23./ - IUCr 2014. 05.08.2014-12.08.2014, Montreal]
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EE2.3.30.0029; GA MŠMT LG14009; GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0109
    Institucionální podpora: RVO:61389013 ; RVO:61388971 ; RVO:86652036
    Klíčová slova: plant aspartic protease * carnivorous plant
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie; EB - Genetika a molekulární biologie (BTO-N); EI - Biotechnologie a bionika (MBU-M)
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0237995
     
     
  2. 2.
    0428270 - ÚMCH 2015 CZ eng A - Abstrakt
    Fejfarová, Karla - Man, Petr - Mrázek, Hynek - Kádek, Alan - Dušková, Jarmila - Skálová, Tereza - Kolenko, Petr - Koval, Tomáš - Stránský, Jan - Hašek, Jindřich - Dohnálek, Jan
    Crystallization and preliminary X-ray diffraction analysis of nepenthesin-1.
    Materials Structure in Chemistry, Biology, Physics and Technology. Czech and Slovak Crystallographic Association. Roč. 21, č. 1 (2014), s. 32. ISSN 1211-5894.
    [Discussions in Structural Molecular Biology /12./. 13.03.2014-15.03.2014, Nové Hrady]
    Grant CEP: GA MŠMT EE2.3.30.0029; GA MŠMT LG14009; GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0109
    Institucionální podpora: RVO:61389013 ; RVO:61388971 ; RVO:86652036
    Klíčová slova: plant aspartate protease * crystallization
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie; EI - Biotechnologie a bionika (MBU-M); EB - Genetika a molekulární biologie (BTO-N)
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0235226
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.