Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0499710 - ÚOCHB 2019 RIV eng P - Patentový dokument
    Teplý, Filip - Hájek, Miroslav - Kužmová, Erika - Kozák, Jaroslav - Komárková, Veronika - Hubálková, Pavla - Reyes Gutierrez, Paul Eduardo - Jirásek, Michael - Sonawane, Manoj R. - Joshi, Vishwas - Severa, Lukáš - Novotná, J.
    Helquats with heteroaromatic substituents, preparation thereof, and use thereof as G-quadruplex stabilizers.
    2018. Vlastník: Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i. - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Datum udělení patentu: 27.06.2018. Číslo patentu: EP3148997
    Grant CEP: GA MŠMT LO1302
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: helquats * G-quadruplex * diseases
    Obor OECD: Organic chemistry
    https://worldwide.espacenet.com/publicationDetails/originalDocument?CC=EP&NR=3148997B1&KC=B1&FT=D&ND=4&date=20180627&DB=&locale=en_EP#
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0292024
     
     
  2. 2.
    0499607 - ÚOCHB 2019 RIV cze P - Patentový dokument
    Teplý, Filip - Hájek, Miroslav - Kužmová, Erika - Kozák, Jaroslav - Komárková, Veronika - Hubálková, Pavla - Reyes Gutierrez, Paul Eduardo - Jirásek, Michael - Sonawane, Manoj R. - Joshi, Vishwas - Severa, Lukáš - Novotná, J.
    Helquaty s heteroaromatickými substituenty, jejich příprava a použití jako stabilizátory G-kvadruplexů.
    [Helquats with heteroaromatic substituents, preparation thereof, and use thereof as G-quadruplex stabilizers.]
    2018. Vlastník: Ústav organické chemie a biochemie AV ČR, v. v. i. - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Datum udělení patentu: 03.01.2018. Číslo patentu: 307163
    Grant CEP: GA MŠMT LO1302
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: helquats * G-quadruplex * diseases
    Obor OECD: Organic chemistry
    https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/307/307163.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0291981
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.