Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0576282 - ÚVGZ 2024 RIV CZ cze L3 - Certifikované metodiky
    Potopová, Vera - Muntean, N. - Chawdhery, M. - Trifan, T. - Zehnálek, P. - Soukup, J. - Potop, I. - Zahradníček, Pavel - Možný, Martin
    Modelování dopadů sdružených klimatických událostí na růst, vývoj a výnosové parametry polních teplomilných zelenin a řepky olejné v systému pro podporu rozhodování v oblasti transferu agrotechnologií – DSSAT.
    [Modeling the impacts of combined climatic events on the growth, development and yield parameters of field thermophilic vegetables and oilseed rape in the decision support system in the field of agrotechnology transfer - DSSAT.]
    Interní kód: 9788021332867 ; 2023
    Technické parametry: 106522
    Ekonomické parametry: Zvýšení efektivity pěstování zeleniny
    Certifikační orgán: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Hroznová 63/2, Pisárky, 60300 Brno, Česká republika. Datum certifikace: 20.06.2023
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS IV - 90248
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: modeling * climate * growth * vegetables * canola
    Obor OECD: Agriculture
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345852
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    1.-Certifikovana-metoda__final_Potopova-a-kol._21.06.2023.pdf37 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0552508 - ÚVGZ 2022 RIV CZ cze L3 - Certifikované metodiky
    Trnka, Miroslav - Kudláčková, Lucie - Čermák, P. - Balek, Jan - Novotný, Jan - Homolová, Lucie - Semerádová, Daniela - Brovkina, Olga - Štěpánek, Petr - Zahradníček, Pavel - Skalák, Petr - Bláhová, Monika - Benáček, Patrik - Fischer, Milan - Sedlák, Pavel - Janouš, Dalibor - Žalud, Zdeněk - Marek, Michal V. - Možný, M. - Hájková, L. - Chuchma, F. - Knozová, G. - Beranová, J. - Zatloukal, V. - Albert, J. - Mašková, R. - Cienciala, E. - Vizina, A. - Nesládková, M. - Melišová, E. - Hanel, M.
    Vyhodnocení rizika a předpověď přírodních požárů v bezprostředním okolí
    povrchových zdrojů pitné vody.
    [Risk assessment and prediction of natural fires in the immediate vicinity
    surface sources of drinking water.]
    Interní kód: MZP/2022/020/68 ; 2021
    Technické parametry: Ministerstvo vnitra, Ministerstvo životního prostředí pod číslem MZP/2021/020/709
    Ekonomické parametry: Metodika nemá povahu přímého generovánítržeb nebo zisku a uživatelům bude poskytována bezplatně a formou zveřejnění
    Certifikační orgán: Ministerstvo životního prostředí, odbor bezpečnosti a krizového řízení. Datum certifikace: 01.12.2021
    Grant CEP: GA MV(CZ) VH20202021053
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: natural fires * meteorology * risk * water resources * surface water * protection of water resources
    Obor OECD: Meteorology and atmospheric sciences
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0327624
     
     
  3. 3.
    0471091 - MBÚ 2017 RIV CZ cze L3 - Certifikované metodiky
    Novotný, Čeněk - Koudela, M. - Svobodová, Kateřina - Nedorost, L. - Aust, R. - Kocourek, F.
    Hodnocení vlivu odrůdy a termického ošetření osiva u vybraných druhů zeleniny v raných růstových fázích na citlivost k infekci významnými houbovými patogeny.
    [Effect of a cultivar and thermal treatment of seeds in selected vegetables at early growth phase on the sensitivity to infection by important fungal pathogens.]
    Interní kód: QJ1210165 ; 2016
    Technické parametry: Vliv odrůdy, vliv termického ošetření osiva
    Ekonomické parametry: Zvýšení ochrany před infekcí houbovými patogeny
    Certifikační orgán: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, Brno, Česká republika. Datum certifikace: 20.12.2016
    Grant CEP: GA MZe QJ1210165
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Protection against infection
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    http://mbucas.cz/wp-content/uploads/2017/01/CertifMetodikaLabProOnline-Leden2017.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0269116
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.