Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0468934 - MBÚ 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Žifčáková, Lucia - Větrovský, Tomáš - Howe, A. - Baldrian, Petr
    Microbial activity in forest soil reflects the changes in ecosystem properties between summer and winter.
    Environmental Microbiology. Roč. 18, č. 1 (2016), s. 288-301. ISSN 1462-2912. E-ISSN 1462-2920
    Grant CEP: GA ČR GAP504/12/0709; GA ČR GA13-06763S; GA MŠMT LD12048; GA MŠMT LD12050
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: EXTRACELLULAR ENZYME-ACTIVITIES * DE-BRUIJN GRAPHS * RIBOSOMAL-RNA
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 5.395, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267381
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    141_Microbial activity in forest soil reflects the changes in ecosystem properties.pdf1531 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     
  2. 2.
    0455444 - MBÚ 2016 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Větrovský, Tomáš - Baldrian, Petr
    An in-depth analysis of actinobacterial communities shows their high diversity in grassland soils along a gradient of mixed heavy metal contamination.
    Biology and Fertility of Soils. Roč. 51, č. 7 (2015), s. 827-837. ISSN 0178-2762. E-ISSN 1432-0789
    Grant CEP: GA AV ČR IAA603020901; GA MŠMT LD12048; GA MŠMT LD12050; GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0109
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Actinobacterial * 16S rDNA * Pyrosequencing
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 3.069, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0256051
     
     
  3. 3.
    0455439 - MBÚ 2016 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    López-Mondejár, Rubén - Voříšková, Jana - Větrovský, Tomáš - Baldrian, Petr
    The bacterial community inhabiting temperate deciduous forests is vertically stratified and undergoes seasonal dynamics.
    Soil Biology and Biochemistry. Roč. 87, č. 1 (2015), s. 43-50. ISSN 0038-0717
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EE2.3.30.0003; GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0109; GA MŠMT LD12048; GA MŠMT LD12050
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Bacterial community * Deciduous forest * Forest soil
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 4.152, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0256050
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Lopez Mondejar_2015_SoilBiolBiochem.pdf31.1 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
     
  4. 4.
    0423805 - MBÚ 2014 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Větrovský, Tomáš - Baldrian, Petr
    The Variability of the 16S rRNA Gene in Bacterial Genomes and Its Consequences for Bacterial Community Analyses.
    PLoS ONE. Roč. 8, č. 2 (2013). ISSN 1932-6203. E-ISSN 1932-6203
    Grant CEP: GA MŠMT LD12048; GA MŠMT LD12050
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: OPERON COPY NUMBER * MICROBIAL COMMUNITIES * MOLECULAR MARKERS
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 3.534, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0229961
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    The variability of the 16S rRNA gene in bacterial genomes.pdf4735.2 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  5. 5.
    0423803 - MBÚ 2014 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Větrovský, Tomáš - Baldrian, Petr
    Analysis of soil fungal communities by amplicon pyrosequencing: current approaches to data analysis and the introduction of the pipeline SEED.
    Biology and Fertility of Soils. Roč. 49, č. 8 (2013), s. 1027-1037. ISSN 0178-2762. E-ISSN 1432-0789
    Grant CEP: GA MŠMT LD12050; GA MŠMT LD12048; GA ČR GAP504/12/0709
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Fungal community * Internal transcribed spacer * Pyrosequencing pipeline
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 3.396, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0229959
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.