Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0387211 - ÚOCHB 2013 CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Mikšík, Ivan - Lacinová, Kateřina - Zmatlíková, Zdeňka - Sedláková, Pavla - Král, V. - Sýkora, D. - Řezanka, P. - Kašička, Václav
    Open-tubular capillary electrochromatography with bare gold nanoparticles-based stationary phase applied to separation of trypsin digested proteins.
    Acta Universitatis Palackianae Olomucensis. Facultas Rerum Naturalium. Chemica 50S. Olomouc: Faculty of Science, Palacký University Olomouc, 2012 - (Maier, V.; Ševčík, J.), s. 16-17. ISBN 978-80-244-3115-4. ISSN 0232-0061.
    [International Symposium Advances in Chromatography and Electrophoresis and Chiranal. Olomouc (CZ), 11.06.2012-14.06.2012]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA203/09/0675; GA ČR(CZ) GAP206/12/0453
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50110509; CEZ:AV0Z40550506
    Klíčová slova: open-tubular capillary electrochromatography * gold nanoparticles * glycation of proteins
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0216665
     
     
  2. 2.
    0370490 - ÚOCHB 2012 CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Ehala, Sille - Niederhafner, Petr - Čeřovský, Václav - Řezanka, P. - Sýkora, D. - Král, V. - Kašička, Václav
    Analysis of antimicrobial peptides by capillary electrophoresis.
    Biologically Active Peptides. 12th Conference. Praha: Institute of Organic Chemistry and Biochemistry AS CR, v. v. i, 2011 - (Slaninová, J.), s. 37-40. Collection Symposium Series, 13. ISBN 978-80-86241-44-9.
    [Biologically Active Peptides /12./. Praha (CZ), 27.04.2011-29.04.2011]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA203/09/0675; GA ČR(CZ) GA203/08/1428
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506
    Klíčová slova: capillary electrophoresis * antimicrobial peptides * gold nanoparticles
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0204285
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.