Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0371786 - BC 2012 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Yooyen, T. - Moravec, František - Wongsawad, C.
    Two new sibling species of Procamallanus (Spirocamallanus) (Nematoda: Camallanidae) from marine fishes in the Gulf of Thailand.
    Journal of Parasitology. Roč. 97, č. 5 (2011), 931-938. ISSN 0022-3395. E-ISSN 1937-2345
    Grant CEP: GA MŠMT LC522
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60220518
    Klíčová slova: Procamallanus * Perciformes * Thailand
    Kód oboru RIV: GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicína
    Impakt faktor: 1.405, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0205222
     
     
  2. 2.
    0367491 - BC 2012 RIV SK eng J - Článek v odborném periodiku
    Yooyen, T. - Moravec, František - Wongsawad, C.
    Raphidascaris (Ichthyascaris) arii sp n. (Nematoda: Anisakidae), a new ascaridoid nematode from marine catfishes in the Gulf of Thailand.
    Helminthologia. Roč. 48, č. 4 (2011), 262-267. ISSN 0440-6605. E-ISSN 1336-9083
    Grant CEP: GA MŠMT LC522
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60220518
    Klíčová slova: parasitic nematode * Raphidascaris * Ichthyascaris * Thailand
    Kód oboru RIV: GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicína
    Impakt faktor: 0.773, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0202152
     
     
  3. 3.
    0358355 - BC 2012 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Yooyen, T. - Moravec, František - Wongsawad, C.
    Two new species of Cucullanus Mu¨ ller, 1777 (Nematoda: Cucullanidae) from marine fishes off Thailand.
    Systematic Parasitology. Roč. 78, č. 2 (2011), s. 139-149. ISSN 0165-5752. E-ISSN 1573-5192
    Grant CEP: GA MŠMT LC522
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60220518
    Klíčová slova: Cucullanus * marine fish * Thailand
    Kód oboru RIV: GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicína
    Impakt faktor: 1.250, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196429
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.