Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0447150 - ÚVGZ 2016 RIV cze P - Patentový dokument
    Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Tománková, E. - Houška, M. - Strohalm, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, M. - Marešová, I.
    Mošt, víno nebo nápoj na bázi vína se zvýšeným obsahem přírodních lignanů a způsob jejich výroby.
    [Must, wine or wine-based beverage with increased amount of natural lignans and process for preparing thereof.]
    2015. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů, Lednice, CZ; Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Praha 10- Hostivař, CZ; Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., Brno, CZ. Datum udělení patentu: 22.07.2015. Číslo patentu: 305406
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073; GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: must * wine * natural lignans * process for preparing
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/Patents/FullDocuments/305/305406.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0249080
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.