Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0355116 - ASÚ 2011 RIV IT eng J - Článek v odborném periodiku
    Štěpán, Jiří - Trujillo Bueno, J.
    On the sensitivity of the Halpha scattering polarization to chromospheric magnetism.
    Memorie della Societa Astronomica Italiana. Roč. 81, č. 2 (2010), s. 810-813. ISSN 0037-8720.
    [Chromospheric structure and dynamics: From old wisdom to new insights. Sunspot,, 31.08.2009-4.09.2009]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10030501
    Klíčová slova: polarization * radiative transfer * scattering
    Kód oboru RIV: BN - Astronomie a nebeská mechanika, astrofyzika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0193959
     
     
  2. 2.
    0354908 - ASÚ 2011 RIV IT eng J - Článek v odborném periodiku
    Heinzel, Petr - Berlicki, Arkadiusz - Avrett, E.H.
    Photometric analysis of Ellerman bombs.
    Memorie della Societa Astronomica Italiana. Roč. 81, č. 2 (2010), s. 646-652. ISSN 0037-8720.
    [Chromospheric structure and dynamics: From old wisdom to new insights. Sunspot,, 31.08.2009-4.09.2009]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10030501
    Klíčová slova: line formation * Sun * chromosphere
    Kód oboru RIV: BN - Astronomie a nebeská mechanika, astrofyzika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0193807
     
     
  3. 3.
    0354905 - ASÚ 2011 RIV IT eng J - Článek v odborném periodiku
    Heinzel, Petr - Anzer, U. - Gunár, Stanislav
    Solar quiescent prominences. Filamentary structure and energetics.
    Memorie della Societa Astronomica Italiana. Roč. 81, č. 2 (2010), s. 654-661. ISSN 0037-8720.
    [Chromospheric structure and dynamics: From old wisdom to new insights. Sunspot,, 31.08.2009-4.09.2009]
    Grant CEP: GA ČR GA205/09/1705; GA ČR GP205/09/P554
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10030501
    Klíčová slova: line formation * line profiles * radiative transfer
    Kód oboru RIV: BN - Astronomie a nebeská mechanika, astrofyzika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0193804
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.