Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0474651 - ÚH 2018 RIV US eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Filip, Petr - Morávková, Tereza
    On the relation between sensory attributes and rheological characterization of cosmetic products.
    Novel trends in rheology VII. Melville: AIP Publishing, 2017 - (Zatloukal, M.), 050010-1-050010-6, č. článku 050010. AIP Conference Proceedings, Vol. 1843, no. 5. ISBN 978-0-7354-1513-3. ISSN 0094-243X.
    [Novel trends in rheology VII. Zlín (CZ), 26.07.2017-27.07.2017]
    Grant CEP: GA ČR GA17-26808S
    Institucionální podpora: RVO:67985874
    Klíčová slova: cosmetic products * rheological modelling * body lotions * eye creams * sensory attributes
    Obor OECD: Fluids and plasma physics (including surface physics)
    http://aip.scitation.org/doi/pdf/10.1063/1.4983002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0272042
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Filip, On the relation between sensory attributes and..., 2017.pdf1585.2 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0366129 - ÚH 2012 RIV CZ cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Štern, Petr - Panovská, Z. - Morávková, Tereza
    Reologie a textura opalovacích přípravků.
    [Rheology and texture of sun lotions.]
    Mezinárodní kosmetologická konference Frymburk 2011. Sborník přednášek. Brno: Kosmetologická společnost ČR, 2011, s. 87-90. ISBN 978-80-904679-0-3.
    [Mezinárodní kosmetologická konference. Frymburk (CZ), 03.10.2011-05.10.2011]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: rheology * texture * sun lotions * psychorheology * rheological and sensory analysis
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0201209
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Štern_Panovská_Morávková_Reologie a textura opalovacích přípravků_Kosmet. konference 2011.pdf0884.2 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.