Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0531083 - NHU-C 2021 CZ eng V - Výzkumná zpráva
    Flannery, M. J. - Hanousek, Jan - Shamshur, Anastasiya - Trešl, Jiří
    M&A activity and the capital structure of target firms.
    Prague: CERGE-EI, 2020. 46 s. CERGE-EI Working Paper Series, 661. ISSN 1211-3298
    Grant CEP: GA ČR GA18-18509S
    Institucionální podpora: Progres-Q24
    Klíčová slova: M&A * target capital structure * leverage deficit
    Obor OECD: Finance
    https://www.cerge-ei.cz/pdf/wp/Wp661.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0309831
     
     
  2. 2.
    0505209 - NHU-C 2020 US eng V - Výzkumná zpráva
    Hanousek, Jan - Shamshur, Anastasiya - Švejnar, J. - Trešl, Jiří
    Corruption environment and investment in private firms.
    New York: Center on Global Economic Governance, 2019. 13 s. CGEG-CDEP Working Paper Series, 75.
    Institucionální podpora: Progres-Q24
    Klíčová slova: corporate investment * corruption * uncertainty
    Kód oboru RIV: AH - Ekonomie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0296702
     
     
  3. 3.
    0454422 - NHU-C 2016 CZ eng V - Výzkumná zpráva
    Hanousek, Jan - Shamshur, Anastasiya - Trešl, J.
    The market vs book leverage ratio dilemma: an analysis of the lead-lag relationship and speed of adjustment.
    Praha: CERGE-EI, 2015. 32 s. CERGE-EI discussion paper series, 2015 - 243.
    Institucionální podpora: PRVOUK-P23
    Klíčová slova: market leverage * book leverage * adjustment speed
    Kód oboru RIV: AH - Ekonomie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255101
     
     
  4. 4.
    0454393 - NHU-C 2016 CZ eng V - Výzkumná zpráva
    Hanousek, Jan - Shamshur, Anastasiya - Trešl, J.
    Capital structure changes after acquisitions: the case when targets and acquirers remain separate.
    Praha: CERGE-EI, 2015. 24 s. CERGE-EI discussion paper series, 2015 - 242.
    Institucionální podpora: PRVOUK-P23
    Klíčová slova: capital structure * M&A
    Kód oboru RIV: AH - Ekonomie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255076
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.