Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0422191 - ÚŽFG 2014 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Mozrová, Věra - Břeňová, Natalia - Mrázek, Jakub - Lukešová, D. - Marounek, Milan
    Surveillance and characterisation of Cronobacter spp. in Czech retail food and environmental samples.
    Folia Microbiologica. Roč. 59, č. 1 (2014), s. 63-68. ISSN 0015-5632. E-ISSN 1874-9356
    Grant CEP: GA ČR GAP503/10/0664
    Institucionální podpora: RVO:67985904
    Klíčová slova: Cronobacter spp.
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 1.000, rok: 2014
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0228436
     
     
  2. 2.
    0386096 - ÚŽFG 2013 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Marounek, Milan - Putthana, V. - Benada, Oldřich - Lukešová, D.
    Antimicrobial activities of medium-chain fatty acids and monoacylglycerols on Cronobacter sakazakii DBM 3157T and Cronobacter malonaticus DBM 3148.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 30, č. 6 (2012), s. 573-580. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA ČR GAP503/10/0664
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515; CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: Cronobacter sp. * fatty acids * bacterial activity
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Impakt faktor: 0.685, rok: 2012
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0219193
     
     
  3. 3.
    0380521 - ÚŽFG 2013 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Putthana, V. - Marounek, Milan - Břeňová, Natalia - Mrázek, Jakub - Lukešová, D.
    Isolation and characterization of Cronobacter spp. from environmental and food resources.
    Agricultura Tropica et Subtropica. Roč. 45, č. 1 (2012), 40-46. ISSN 0231-5742
    Grant CEP: GA ČR GAP503/10/0664
    Institucionální podpora: RVO:67985904
    Klíčová slova: infant food * environment * dust
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0211209
     
     
  4. 4.
    0368275 - ÚŽFG 2012 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Marounek, Milan - Bubancová, I. - Podsedníček, M. - Lukešová, D. - Ramadan, M. A.
    Activity of phytate dephosphorylation in cereals, legumes and oilseeds determined by colourimetric and isotachophoretic method.
    Journal of Animal and Feed Sciences. Roč. 20, č. 3 (2011), s. 472-479. ISSN 1230-1388. E-ISSN 1230-1388
    Grant CEP: GA ČR GD525/08/H060
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: phosphorus * phytate * dephosphorylation
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.636, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0202666
     
     
  5. 5.
    0364755 - BC 2012 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Sloboda, M. - Jirků, Milan - Lukešová, D. - Qablan, M. - Batsukh, Z. - Fiala, Ivan - Horin, P. - Modrý, David - Lukeš, Julius
    A survey for piroplasmids in horses and Bactrian camels in North-Eastern Mongolia.
    Veterinary Parasitology. Roč. 179, 1-3 (2011), 246-249. ISSN 0304-4017. E-ISSN 1873-2550
    Grant CEP: GA ČR GA523/09/1972
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60220518
    Klíčová slova: Piroplasmosis * Babesia * Theileria * Horse * Bactrian camel * Dog
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Impakt faktor: 2.579, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200149
     
     
  6. 6.
    0332437 - ÚH 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Panovská, Z. - Štern, Petr - Váchová, A. - Lukešová, D. - Pokorný, J.
    Textural and flavour characteristics of commercial tomato ketchups.
    [Texturní a chuťové charakteristiky komerčních rajčatových kečupů.]
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 27, č. 3 (2009), s. 165-170. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: tomato ketchup * rheology * sensory characteristics
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Impakt faktor: 0.602, rok: 2009
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177697
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.