Výsledky vyhledávání
- 1.0458426 - ÚVGZ 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Tříska, Jan - Balík, J. - Strohalm, J. - Novotná, P. - Vrchotová, Naděžda - Lefnerová, D. - Landfeld, A. - Híc, P. - Tománková, E. - Veverka, J. - Houška, M.
Influence of Technological Processes on Biologically Active Compounds of Produced Grapes Juices.
Food and Bioprocess Technology. Roč. 9, č. 3 (2016), s. 421-429. ISSN 1935-5130. E-ISSN 1935-5149
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415; GA MZe QJ1210258; GA MZe QI91B094
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: Grapevine juices * Thermomaceration * Biologically active compounds * Antioxidative capacity * Total polyphenols * Antimutagenic activity
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 2.576, rok: 2016
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0258695 - 2.0444139 - ÚVGZ 2016 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Landfeld, A. - Tříska, Jan - Balík, J. - Strohalm, J. - Novotná, P. - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Híc, P. - Tománková, E. - Halama, R. - Houška, M.
Influence of UV and Ozonised Water Treatment on Trans-resveratrol Content in Berry Skins and Juices of Franc and Green Veltliner Grapes.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 33, č. 3 (2015), s. 267-276. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA MZe QI91B094
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: grape juices * stilbens content * UV irradiation * ozonisation
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.728, rok: 2015
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0246712 - 3.0388859 - ÚVGZ 2013 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Tříska, Jan - Houška, M.
Physical Methods of Resveratrol Induction in Grapes and Grape Products – A Review.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 30, č. 6 (2012), s. 489-502. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073; GA MZe QI91B094
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: trans-resveratrol * methods of enchrichements * UV irradiation * ozonisation
Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
Impakt faktor: 0.685, rok: 2012
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0217757