Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0354144 - UCHP-M 2011 US eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Izák, Pavel - Jarmarová, Veronika - Schwarz, K. - Ruth, W. - Bahl, H. - Kragl, U.
    Increase of the Product Recovery of Clostridium Acetobutilicum Fermentation Productivity by Pervaporation.
    Book of Abstracts. 2010, 61/O28/. ISBN N.
    [American Chemical Society National Meeting /239./. San Francisco, California (US), 23.03.2010-25.03.2010]
    Grant CEP: GA ČR GA104/08/0600
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
    Klíčová slova: pervaporation * fermentation
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0193210
     
  2. 2.
    0309188 - UCHP-M 2009 RIV SK eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Izák, Pavel - Schwarz, K. - Kohoutová, Marie - Ruth, W. - Bahl, H. - Kragl, U.
    Fermentation Coupled with Pervaporation.
    [Fermentace spojená s pervaporací.]
    Proceedings. Bratislava: Slovak Society of Chemical Engineering, 2008 - (Markoš, J.), s. 54. ISBN 978-80-227-2903-1.
    [35th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering. Tatranské Matliare (SK), 26.05.2008-30.05.2008]
    Grant CEP: GA ČR GA104/08/0600
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
    Klíčová slova: pervaporation * supported ionic liquid membrane * fermentation
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0161400
     
  3. 3.
    0091616 - UCHP-M 20070345 RIV AU eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Izák, Pavel - Schwarz, K. - Ruth, W. - Bahl, H. - Kragl, U.
    Fermentation Coupled with Pervaporation for an Increase of the Product Recovery.
    [Zvýšení produktivity fermentace pomocí pervaporace.]
    Conference Paper. -: University of New South Wales, 2007, s. 1. ISBN 978-0-7334-2561-5.
    [International Membrane Science and Technology Conference 2007 /6./. Sydney (AU), 05.11.2007-09.11.2007]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
    Klíčová slova: pervaporation * fermentation broth * ionic liquid
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0152166