Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0357887 - ÚACH 2011 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Tyrpekl, V. - Poltierová Vejpravová, J. - Plocek, Jiří - Nižňanský, D.
    Preparation and characterization of SiO2 microspheres doped with CoFe2O4 nanocrystals.
    Materials Science-Poland. Roč. 28, č. 1 (2010), s. 129-137. ISSN 0137-1339
    Grant CEP: GA ČR GA106/07/0949
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40320502
    Klíčová slova: sol-gel * microemulsion * cobalt ferrite * microspheres * nanocomposite
    Kód oboru RIV: CA - Anorganická chemie
    Impakt faktor: 0.336, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196066
     
     
  2. 2.
    0339818 - ÚACH 2010 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Holec, Petr - Plocek, Jiří - Nižňanský, D. - Vejpravová, J.P.
    Preparation of MgFe2O4 nanoparticles by microemulsion method and their characterization.
    Journal of Sol-Gel Science and Technology. Roč. 51, č. 3 (2009), s. 301-305. ISSN 0928-0707. E-ISSN 1573-4846
    Grant CEP: GA ČR GA106/07/0949
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40320502
    Klíčová slova: magnesium ferrite * microemulsion * nanoparticles
    Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    Impakt faktor: 1.393, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0183232
     
     
  3. 3.
    0339815 - ÚACH 2010 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Brázda, Petr - Nižňanský, D. - Rehspringer, J.L. - Vejpravová, J.P.
    Novel sol-gel method for preparation of high concentration epsilon-Fe2O3/SiO2 nanocomposite.
    Journal of Sol-Gel Science and Technology. Roč. 51, č. 1 (2009), s. 78-83. ISSN 0928-0707. E-ISSN 1573-4846
    Grant CEP: GA ČR GA106/07/0949
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40320502
    Klíčová slova: sol-gel * nanocomposites * epsilon-Fe2O3
    Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    Impakt faktor: 1.393, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0183229
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.