Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0337905 - ÚŽFG 2010 RIV FR eng J - Článek v odborném periodiku
    Marounek, Milan - Dokoupilová, A. - Volek, Z. - Hoza, I.
    Quality of meat and selenium content in tissues of rabbits fed diets supplemented with sodium selenite, selenized yeast and selenized algae.
    World Rabbit Science. Roč. 17, č. 4 (2009), s. 207-212. ISSN 1257-5011. E-ISSN 1989-8886
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: Rabbit * Selenium * Selenite
    Kód oboru RIV: ED - Fyziologie
    Impakt faktor: 0.453, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0181796
     
     
  2. 2.
    0096074 - ÚŽFG 2008 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Marounek, Milan - Skřivanová, V. - Dokoupilová, A. - Czauderna, M. - Berladyn, A.
    Meat quality and tissue fatty acid profiles in rabbits fed diets supplemented with conjugated linoleic acid.
    [Kvalita masa a profil mastných kyselin v tkáních králíků krmených dietou doplněnou o konjugovanou kyselinu linolovou.]
    Veterinární medicína. Roč. 52, č. 12 (2007), s. 552-561. ISSN 0375-8427. E-ISSN 1805-9392
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: rabbits * conjugated linoleic acid * fatty acids
    Kód oboru RIV: GH - Výživa hospodářských zvířat
    Impakt faktor: 0.645, rok: 2007
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0155518
     
     
  3. 3.
    0088690 - ÚŽFG 2008 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Dokoupilová, A. - Marounek, Milan - Skřivanová, V. - Březina, P.
    Selenium content in tissues and meat quality in rabbits fed selenium yeast.
    [Obsah selenu v tkáních a kvalita masa králíků krmených selenovými kvasinkami.]
    Czech Journal of Animal Science. Roč. 52, č. 6 (2007), s. 165-169. ISSN 1212-1819. E-ISSN 1805-9309
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50450515
    Klíčová slova: rabbits * selenium * meat
    Kód oboru RIV: GH - Výživa hospodářských zvířat
    Impakt faktor: 0.633, rok: 2007
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0150134
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.