Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0437054 - ÚFCH JH 2015 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Musilová, Zuzana - Žilková, Naděžda - Park, S.-E. - Čejka, Jiří
    Aromatic Transformations Over Mesoporous ZSM-5: Advantages and Disadvantages.
    Topics in Catalysis. Roč. 53, 19-20 (2010), s. 1457-1469. ISSN 1022-5528. E-ISSN 1572-9028
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40400503
    Klíčová slova: mesoporous ZSM-5 * alkylation * disproportionation
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 2.359, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0240636
     
     
  2. 2.
    0349507 - ÚFCH JH 2011 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Koo, J.-B. - Jiang, N. - Saravanamurugan, S. - Voláková, Martina - Musilová, Zuzana - Čejka, Jiří - Park, S.-E.
    Direct synthesis of carbon-templating mesoporous ZSM-5 using microwave heating.
    Journal of Catalysis. Roč. 276, č. 2 (2010), s. 327-334. ISSN 0021-9517. E-ISSN 1090-2694
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40400503
    Klíčová slova: mesoporous ZSM-5 * template * microwave irradiation * carbon
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 5.415, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0189724
     
     
  3. 3.
    0309725 - ÚFCH JH 2009 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Demel, Jan - Park, S.-E. - Čejka, Jiří - Štěpnička, P.
    The use of palladium nanoparticles supported with MCM-41 and basic (Al)MCM-41 mesoporous sieves in microwave-assisted Heck reaction.
    [Použití palladiových nanočástic nanesených na mesoporézní síto MCM-41 a bazické síto (Al)MCM-41 v Heckově reakci při mikrovlnném ohřevu.]
    Catalysis Today. Roč. 132, 1-4 (2008), s. 63-67. ISSN 0920-5861. E-ISSN 1873-4308
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40400503
    Klíčová slova: bifunctional catalysts * supported catalysts * palladium * nanoparticles
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 3.004, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0161775
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.