Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0366662 - ÚIACH 2012 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Fabrik, Ivo - Čmelík, Richard - Bobálová, Janette
    Analysis of free oligosaccharides by negative-ion electrospray ion trap tandem mass spectrometry in the presence of H2PO4- anions.
    International Journal of Mass Spectrometry. Roč. 309, - (2012), s. 88-96. ISSN 1387-3806. E-ISSN 1873-2798
    Grant CEP: GA MŠMT 2B06037
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: oligosaccharides * mass spectrometry * anion attachment
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.142, rok: 2012
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0201563
     
     
  2. 2.
    0365773 - ÚIACH 2012 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Mazanec, Karel - Dyčka, Filip - Bobálová, Janette
    Monitoring of barley starch amylolysis by gravitational field flow fractionation and MALDI-TOF MS.
    Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 91, č. 15 (2011), s. 2756-2761. ISSN 0022-5142. E-ISSN 1097-0010
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570; GA MŠMT 1M06030; GA MŠMT 2B06037
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: barley * starch * malting process
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 1.436, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200935
     
     
  3. 3.
    0364211 - ÚIACH 2012 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Psota, V. - Čmelík, Richard - Sachambula, L.
    Vliv podmínek sladování na obsah dextrinů v meziproduktech výroby piva.
    [The effect of malting conditions on dextrin contents in beer production intermediates.]
    Kvasný průmysl. Roč. 57, 7-8 (2011), 253-259. ISSN 0023-5830
    Grant CEP: GA MŠMT 2B06037
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: malting * dextrin * beer
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0199748
     
     
  4. 4.
    0340171 - ÚIACH 2010 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Čmelík, Richard - Chmelík, Josef
    Structural analysis and differentiation of reducing and nonreducing neutral model starch oligosaccharides by negative-ion electrospray ionization ion-trap mass spectrometry.
    International Journal of Mass Spectrometry. Roč. 291, 1-2 (2010), s. 33-40. ISSN 1387-3806. E-ISSN 1873-2798
    Grant CEP: GA MŠMT 2B06037
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: structural analysis * oligosaccharides * electrospray mass spectrometry
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.009, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0183467
     
     
  5. 5.
    0312383 - ÚIACH 2009 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Čmelík, Richard - Bobálová, Janette
    Characterization of oligosaccharides using ESI-MS in presence of anions.
    [Charakterizace oligosacharidů pomocí ESI-MS v přítomnosti aniontů.]
    Chemické Listy 105 (18). Roč. 102, č. 15 (2008), s965-s966. ISSN 1803-2389.
    [Meeting on Chemistry and Life /4./. Brno, 09.09.2008-11.09.2008]
    Grant CEP: GA MŠMT 2B06037
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: oligosaccharide * anionic adduct * mass spectrometry
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0163460
     
     
  6. 6.
    0312338 - ÚIACH 2009 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Cabálková, Jana - Bobálová, Janette
    Separation of complex oligosaccharides from wort and beer using HPLC.
    [Separace komplexních oligosacharidů v mladině a v pivě pomocí HPLC.]
    Chemické Listy 105 (18). Roč. 102, č. 15 (2008), s608-s609. ISSN 1803-2389.
    [Meeting on Chemistry and Life /4./. Brno, 09.09.2008-11.09.2008]
    Grant CEP: GA MŠMT 2B06037
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: oligosacharides * beer * HPLC
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0163423
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.