Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0353874 - ÚFM 2011 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kruml, Tomáš - Coddet, O. - Martin, J. L.
    The hyperbolic sine relation and dip test data in constant strain rate compression experiments.
    Journal of Physics: Conference Series. Roč. 240, - (2010), 012028. ISSN 1742-6588. E-ISSN 1742-6596.
    [ICSMA-15 (15th International Conference on the Strength of Materials). Dresden, 16.08.2009-21.08.2009]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20410507
    Klíčová slova: dip test * effective stress * compression
    Kód oboru RIV: JJ - Ostatní materiály
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0192998
     
     
  2. 2.
    0097642 - ÚFM 2008 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kruml, Tomáš - Coddet, O. - Martin, J. L.
    About the determination of the thermal and athermal stress.
    [O určování tepelně aktivované složky napětí.]
    Acta Materialia. Roč. 56, č. 3 (2008), s. 333-340. ISSN 1359-6454. E-ISSN 1873-2453
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20410507
    Klíčová slova: Internal stresses * Compression test * Thermally activated processes * Plastic deformation * Stress-relaxation experiments
    Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    Impakt faktor: 3.729, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0156738
     
     
  3. 3.
    0024763 - ÚFM 2006 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Kruml, Tomáš - Coddet, O. - Martin, J. L.
    About stress reduction experiments during constant strain-rate deformation tests.
    [O experimentech s poklesem napětí během deformačních zkoušek s konstantní rychlostí deformace.]
    Zeitschrift für Metallkunde. Roč. 96, - (2005), s. 589-594. ISSN 0044-3093
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20410507
    Klíčová slova: dip test * interní napětí * tepelná aktivace
    Kód oboru RIV: JG - Hutnictví, kovové materiály
    Impakt faktor: 0.842, rok: 2005
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0115254
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.