Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0521959 - BÚ 2020 CZ eng M - Část monografie knihy
    Baldassarre Švecová, Eva - Mrnka, Libor - Schmidt, Christoph Stephan - Frantík, Tomáš - Bárnet, M. - Vosátka, Miroslav
    Feather Protein Hydrolyzate as Plant Biostimulant.
    Biorefining in the 21st Century. Prague: Institute of Chemical Process Fundamentals of the CAS, v. v. i., 2019 - (Šolcová, O.; Hanika, J.; Topka, P.), s. 79-80. ISBN 978-80-86186-02-3
    Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: biostimulant * biorefining * chemical processing * cereals * protein hydrolyzate
    Obor OECD: Industrial biotechnology
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306501
     
     
  2. 2.
    0521947 - BÚ 2020 CZ eng M - Část monografie knihy
    Baldassarre Švecová, Eva - Mrnka, Libor - Schmidt, Christoph Stephan - Frantík, Tomáš - Bárnet, M. - Vosátka, Miroslav
    Cultivation of Perspective Crop Plants for Biorefining.
    Biorefining in the 21st Century. Prague: Institute of Chemical Process Fundamentals of the CAS, v. v. i., 2019 - (Šolcová, O.; Hanika, J.; Topka, P.), s. 53-55. ISBN 978-80-86186-02-3
    Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: biomass * biorefining * chemical processing * plants
    Obor OECD: Industrial biotechnology
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306498
     
     
  3. 3.
    0521520 - BÚ 2020 CZ eng M - Část monografie knihy
    Mrnka, Libor - Bárnet, M. - Lovecká, P. - Šolcová, Olga - Stránská, M. - Vosátka, Miroslav
    Plant Deep Utilization by Biorefining.
    Biorefining in the 21st Century. Prague: Institute of Chemical Process Fundamentals of the CAS, v. v. i., 2019 - (Šolcová, O.; Hanika, J.; Topka, P.), s. 52. ISBN 978-80-86186-02-3
    Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
    Institucionální podpora: RVO:67985939 ; RVO:67985858
    Klíčová slova: plant * biorefining * chemical processing
    Obor OECD: Industrial biotechnology; Chemical process engineering (UCHP-M)
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306127
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22020021009590.pdf10360.2 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  4. 4.
    0520448 - ÚCHP 2020 RIV CZ eng M - Část monografie knihy
    Hanika, Jiří - Váňová, K. - Veselý, Václav - Bárnet, M. - Schulzová, V. - Krmela, A.
    Separation Technology of Inulin from Jerusalem Artichoke for Saccharides Production. Chapter 4.6.
    Biorefining in the 21st Century. Prague: Institute of Chemical Process Fundamentals of the CAS, v. v. i., 2019 - (Šolcová, O.; Hanika, J.; Topka, P.), s. 67-69. ISBN 978-80-86186-02-3
    Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: inulin * jerusalem atichoke * separation
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0305118
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22020012015121.pdf01.5 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  5. 5.
    0520443 - ÚCHP 2020 RIV CZ eng M - Část monografie knihy
    Rousková, Milena - Šolcová, Olga - Kaštánek, P. - Bárnet, M. - Svátek, A. - Stránská, M. - Hanika, Jiří - Hajšlová, J.
    Waxes and Lipids Extraction from Miscanthus × giganteus Stems. Chapter 4.2.
    Biorefining in the 21st Century. Prague: Institute of Chemical Process Fundamentals of the CAS, v. v. i., 2019 - (Šolcová, O.; Hanika, J.; Topka, P.), s. 55-58. ISBN 978-80-86186-02-3
    Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: biomass * extraction conditions, * Miscanthus × giganteus
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0305113
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22020012015111.pdf01.8 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  6. 6.
    0452541 - ÚCHP 2016 RIV US eng M - Část monografie knihy
    Veselý, Václav - Budovičová, J. - Hanika, Jiří - Punčochář, Miroslav - Bárnet, M.
    Chapter 2
    Processing Plants Containing Inulin.
    Inulin. Biochemistry, Food Sources and Health Implications. New York: Nova Science Publishers, 2015 - (Marlow, M.), s. 57-101. Biochemistry Research Trends. ISBN 978-1-63463-985-9
    Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: jerusalem artychoke * yacón * hydrolysis
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0253516
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22015121409560.pdf411.6 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.