Výsledky vyhledávání
- 1.0384356 - ÚIACH 2013 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
Sledování kvalitativních a kvantitativních změn proteomu ječmene na úrovni odrůdových rozdílů a změn v důsledku sladování.
[Monitoring of quantitative and qualitative barley proteome changes within different varieties and malting process.]
Sborník příspěvků. XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VŠCHT v Praze, 2012 - (Cejpek, K.; Špicner, J.), s. 116-119. ISBN 978-80-7080-839-9.
[Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /62./. Skalský Dvůr (CZ), 21.05.2012-23.05.2012]
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570; GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: barley * protein profile * iTRAQ quantification * mass spectrometry
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0214039Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20120114.pdf 3 3.3 MB Autorský postprint povolen - 2.0378621 - ÚIACH 2013 RIV CZ eng K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
Benkovská, Dagmar - Flodrová, Dana - Bobálová, Janette
Changes of protein profile during the brewing process.
Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012. Sborník příspěvků. Brno: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, 2012, s. 43-48. ISBN 978-80-214-4425-6.
[Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012. Brno (CZ), 16.02.2012]
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: proteomics * barley * beer * brewing process
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0210046Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20120050.pdf 3 5 MB Autorský postprint povolen - 3.0042574 - ÚIACH 2007 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
Bobálová, Janette - Chmelík, Josef
Proteomická identifikace posttranslačních modifikací bílkovin v průběhu sladování.
[Proteomic identification of posttranslation protein modifications during the malting process.]
Sborník příspěvků. XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VÚPP, 2006 - (Holasová, M.; Fiedlerová, V.; Špicner, J.), s. 272-275. ISSN 1802-1433.
[Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /37./. Skalský Dvůr (CZ), 29.05.2006-31.05.2006]
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: proteomics * barley * malting
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0135772