Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0384356 - ÚIACH 2013 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
    Sledování kvalitativních a kvantitativních změn proteomu ječmene na úrovni odrůdových rozdílů a změn v důsledku sladování.
    [Monitoring of quantitative and qualitative barley proteome changes within different varieties and malting process.]
    Sborník příspěvků. XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VŠCHT v Praze, 2012 - (Cejpek, K.; Špicner, J.), s. 116-119. ISBN 978-80-7080-839-9.
    [Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /62./. Skalský Dvůr (CZ), 21.05.2012-23.05.2012]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570; GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: barley * protein profile * iTRAQ quantification * mass spectrometry
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0214039
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20120114.pdf33.3 MBAutorský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0378621 - ÚIACH 2013 RIV CZ eng K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Benkovská, Dagmar - Flodrová, Dana - Bobálová, Janette
    Changes of protein profile during the brewing process.
    Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012. Sborník příspěvků. Brno: Vysoké učení technické v Brně, Fakulta chemická, 2012, s. 43-48. ISBN 978-80-214-4425-6.
    [Studentská odborná konference Chemie a společnost 2011/2012. Brno (CZ), 16.02.2012]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: proteomics * barley * beer * brewing process
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0210046
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20120050.pdf35 MBAutorský postprintpovolen
     
     
  3. 3.
    0042574 - ÚIACH 2007 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Bobálová, Janette - Chmelík, Josef
    Proteomická identifikace posttranslačních modifikací bílkovin v průběhu sladování.
    [Proteomic identification of posttranslation protein modifications during the malting process.]
    Sborník příspěvků. XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VÚPP, 2006 - (Holasová, M.; Fiedlerová, V.; Špicner, J.), s. 272-275. ISSN 1802-1433.
    [Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin /37./. Skalský Dvůr (CZ), 29.05.2006-31.05.2006]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: proteomics * barley * malting
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0135772
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.