Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0532658 - ÚBO 2021 CZ cze L3 - Certifikované metodiky
    Jurajda, Pavel - Slavík, O. - Adámek, Zdeněk - Janáč, Michal
    Metodika odlovu a zpracování vzorku plůdkových společenstev ryb tekoucích vod. Aktualizovaná verze.
    [Sampling of young-of-the-year fishes in rivers. New version.]
    2019Ekonomické parametry: Úspora cca 50% nákladů MŽP při monitoringu plůdku namísto monitoringu celého rybího společenstva.
    Certifikační orgán: Ministerstvo životního prostředí, Vršovická 65, 100 10 Praha 10.
    Institucionální podpora: RVO:68081766
    Klíčová slova: methodology * fish
    Obor OECD: Ecology
    https://www.mzp.cz/C1257458002F0DC7/cz/prehled_akceptovanych_metodik_tekoucich_vod/$FILE/OOV-tek_ryby-20200122.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0311088
     
     
  2. 2.
    0532656 - ÚBO 2021 RIV CZ cze L3 - Certifikované metodiky
    Janáč, Michal - Jurajda, Pavel - Polášek, M. - Němejcová, D.
    Metodika hodnocení ekologického stavu útvarů povrchových vod tekoucích (kategorie řeka) pomocí biologické složky ryby.
    [Methodology of ecological status assessment of surface water bodies (category river) using fish fauna.]
    Interní kód: CM-2019/3701/-16 ; 2020
    Technické parametry: ENV/2020/20481
    Ekonomické parametry: Metodika je využívána ve vodohospodářské praxi v rámci procesu plánování v oblasti vod, a to orgány státní správy, správci toků (podniky povodí), AOPK, vodoprávní úřady i výzkumnými organizacemi a vysokými školami.
    Certifikační orgán: Ministerstvo životního prostředí, Vršovická 65, 100 10 Praha 10. Datum certifikace: 04.02.2020
    Institucionální podpora: RVO:68081766
    Klíčová slova: ecological status * WFD * methodology * fish
    Obor OECD: Ecology
    https://www.mzp.cz/C1257458002F0DC7/cz/prehled_akceptovanych_metodik_tekoucich_vod/$FILE/OOV_hodnoceni_ryby_20191231.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0311084
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.