Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0501087 - ÚŽFG 2019 RIV CZ cze L3 - Certifikované metodiky
    Olša Fliegerová, Kateřina - Mrázek, Jakub - Štrosová, Lenka - Němečková, I. - Kopečný, Jan
    Kvantifikace bakteriofága 936 v mléčných produktech metodou kvantitativní polymerázové řetězové reakce.
    [Bacteriophage 936 by qPCR quantification in dairy products.]
    Interní kód: QJ1510338-03 ; 2018
    Technické parametry: Uplatnění molekulárních metod pro detekci specifických fágů.
    Ekonomické parametry: Závisí na druhu výroby a přítomných kontaminacích. Slouží jako prevence.
    Certifikační orgán: Státní veterinární správa, Praha, Česká republika. Datum certifikace: 30.11.2018
    Grant CEP: GA MZe QJ1510338
    Institucionální podpora: RVO:67985904
    Klíčová slova: Bacteriophage 936 * dairy products * lactobacillus
    Obor OECD: Animal and dairy science
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0293093
     
     
  2. 2.
    0381730 - ÚŽFG 2013 RIV CZ cze L3 - Certifikované metodiky
    Fliegerová, Kateřina - Mrázek, Jakub - Štrosová, Lenka
    Stanovení anaerobní houby rodu Anaeromyces v mikrobiálním ekosystému metodou kvantitativní polymerázové reakce.
    [Quantitative monitoring of anaerobic rumen fungus Anaeromyces in complex microbial ecosystem of anaerobic fermenter.]
    Interní kód: 3/2012 ; 2012
    Technické parametry: 3/2012
    Ekonomické parametry: Zvýšení produkce bioplynu o 10%
    Certifikační orgán: Ministerstvo zemědělství, Úsek potravinářských výrob - Úřad pro potraviny, Praha 1, Česká republika. Datum certifikace: 11.06.2012
    Grant CEP: GA MZe QI92A286
    Institucionální podpora: RVO:67985904
    Klíčová slova: Anaeromyces
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0212134
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.