Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0172158 - UEB-Q 20013035 CZ eng A - Abstrakt
    Procházková, Dagmar - Wilhelmová, Naděžda
    Natural and drouht-induced senescence of wheat leaves.
    Natural and drouht-induced senescence of wheat leaves. Praha, 2001. s. -.
    [Days of Plant Physiology /9./. 17.09.2001-21.09.2001, České Budějovice]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5038910
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0069200
     
     
  2. 2.
    0172157 - UEB-Q 20013034 CZ eng A - Abstrakt
    Procházková, Dagmar - Wilhelmová, Naděžda
    Changes in the activities of antioxidant enzymes in bean (Phaseolus vulgaris, L.) cotyledons during senescence.
    Changes in the activities of antioxidant enzymes in bean (Phaseolus vulgaris, L.) cotyledons during senescence. Praha, 2001. s. 110.
    [Days of Plant Physiology /9./. 17.09.2001-21.09.2001, České Budějovice]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5038910
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0069199
     
     
  3. 3.
    0171904 - UEB-Q 990154 SK eng A - Abstrakt
    Procházková, Dagmar - Wilhelmová, Naděžda
    Changes in the activity of antioxidant enzymes in the ageing process.
    Books of Abstracts. Bratislava: SAS Publishing, 1999. s. -.
    [International Plant Physiology Congres of Ph.D. Students and Young Scientists. 26.05.1999-27.05.1999, Bratislava]
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0068958
     
     
  4. 4.
    0171497 - UEB-Q 980208 CZ eng A - Abstrakt
    Wilhelmová, Naděžda - Wilhelm, J. - Haisel, Daniel - Procházková, Dagmar
    Cotyledon composition changes induced by ageing and senescence.
    Book of Abstracts. Olomouc, 1998. s. 238. ISBN 80-7067-872-0.
    [Days of Plant Physiology /8./. 07.07.1998-10.07.1998, Olomouc]
    Grant CEP: GA ČR GA206/95/1302
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0068568
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.