0377897 - MBÚ 2013 RIV CZ cze L3 - Certifikované metodiky
Sigler, Karel - Matoulková, D. - Kosař, K.Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení.
[A method for determining the effect of osmotic stress on the physiological state of brewer´s yeast and the course of main fermentation.]
Interní kód: 1M0570/MBU/1/2012 ; 2012
Technické parametry: Optimalizace HGB procesu
Ekonomické parametry: Zlepšení vlastností produkčních kmenů pivovarských kvasinek
Certifikační orgán: Mze, Úsek potravinářských výrob – Úřad pro potraviny, odbor bezpečnosti potravin, Těšnov 17, 11705 Praha 1.
Datum certifikace: 13.03.2012
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
Klíčová slova: Brewer´s yeast * HGB process * osmotic pressure
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
www.beerresearch.cz
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0209924