Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0377897 - MBÚ 2013 RIV CZ cze L3 - Certifikované metodiky
    Sigler, Karel - Matoulková, D. - Kosař, K.
    Metodika stanovení vlivu osmotického stresu na fyziologický stav pivovarských kvasinek a průběh hlavního kvašení.
    [A method for determining the effect of osmotic stress on the physiological state of brewer´s yeast and the course of main fermentation.]
    Interní kód: 1M0570/MBU/1/2012 ; 2012
    Technické parametry: Optimalizace HGB procesu
    Ekonomické parametry: Zlepšení vlastností produkčních kmenů pivovarských kvasinek
    Certifikační orgán: Mze, Úsek potravinářských výrob – Úřad pro potraviny, odbor bezpečnosti potravin, Těšnov 17, 11705 Praha 1. Datum certifikace: 13.03.2012
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: Brewer´s yeast * HGB process * osmotic pressure
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    www.beerresearch.cz
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0209924
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.